جمعه ۱۱ خرداد ۱۳۸۶ - ۰۱ ژوئن ۲۰۰۷
خودکشی دختر دانشجو خود در بازداشتگاه امر به معروف
دانشجوی 27 ساله رشته پزشکی، خود را در بازداشتگاه امر به معروف شهر همدان حلق آویز کرد و جان باخت. قاضی مهدی الماسی معاون تحقیقات و آموزش دادگستری همدان با تایید این خبر گفت؛ این دانشجو که در دانشگاه علوم پزشکی همدان مشغول به تحصیل بوده، روز جمعه 21 مهر ماه سال جاری در حین ارتکاب به جرمی مشهود در یکی از پارک های همدان توسط ضابطین قضایی دستگیر شد و به بازداشتگاه امر به معروف انتقال یافت. وی افزود؛ این دختر 48 ساعت یعنی روزهای جمعه و شنبه (عید فطر) در بازداشتگاه به سر برد و در فرصت به دست آمده با استفاده از یک پرده تبلیغاتی خود را حلق آویز کرد. الماسی اطلاعات بیشتری در رابطه با این پرونده ارائه نداد و گفت به دلیل حفظ آبروی خانوادگی این فرد از گفتن جزئیات پرونده معذوریم. این در حالی است که اطلاعات ضد و نقیضی در رابطه با این پرونده از سطح شهر همدان به گوش می رسد و هنوز ابهامات زیادی در رابطه با خودکشی دختر 27 ساله وجود دارد.
نظرات کاربران ( محمد - همدان - ایران )
|
خواندن تیتر این خبر برای هر انسان تاسف و اندوه به همراه داره شاید دلیل اینکه چرا 48 ساعت تو بازداشتگاه بوده هیچ وقت معلوم نشه اما این خانم دکتر با وجود داشتن مدرک علمی بالا راضی میشه خودشو تحت اختیار یک جوونه مسافر که از همدان میگذشته بزاره و تو چادری که در پارک مردم (لونو پارک) این پسر زده بود خلاف شرع انجام بدن اونم تو ماه رمضون .
|
جمعه 4 آبان 1386 |
|
نظرات کاربران ( فاتیما - تهران - ر )
|
به اون آقایی که نظر ...را ابراز کرده باید گفت اولا اختیار رفتار هرکسی با خودش است. حتی اگر سکس درملا عام هم انجام داده باشه جزاش مرگ اینطوری نبوده. ... مثل همین محمد درایران فراوان هستند. مروجین فرهنگ خفقان. |
دوشنبه 7 آبان 1386 |
|
| علی - ایران - تهران |
من خیلی متاسفم از شنیدن این خبر اما اون کسی که نظر اولی رو داده خیلی آدم کوته فکری که خانم دکتر یک جامعه را با افکار ابتدایی خودش مقایسه کرده و باید سوال بشه که این امر به معروف یعنی چی؟ یعنی کشتن جوان ها.به نظر من و مطالعه کی در سایتهای مختلف داشتم خانم دکتر توسط یک سری مامور امر به معرو ف مورد تجاوز جنسی قرار گرفته که به علت سر پوش گذاشتی به این کار شون خانم دکتر را به قتل رساندند و چون ما ایرانیها ادم زود باور و .... هستیم به همین راحتی باور میکنیم که خانم دکتر مفسد العرض بوداند این بلایا ممکن فردا سر هر کسی بیاد .
خداوند شاهد اعمال و رفتار و افکار ماست ......... |
دوشنبه 14 آبان 1386 |
|