موج تازه ترویج مسیحیت در ایران

موج تازه ترویج مسیحیت در ایران

استفان دگروت کارمند موسسه درهای باز خاورمیانه» می گوید: رسانه های جدید به شدت در حال به دست آوردن شهرت هستند و در آینده، نقش مهمی در تقویت کلیسا خواهند داشت.‍

اخیراً موجی تازه ای از ترویج مسیحیت با اقدامات سخت افزاری و نرم افزاری گسترده، ارزش های فرهنگی مردم ایران را هدف قرار داده است.

به گزارش آریا «کریستین تودی» نوشت شمار زیادی از مسلمانان ایران از راه ماهواره، اینترنت و دیگر رسانه های ارتباط جمعی، اطلاعات بیشتری را در باره عیسی مسیح(ع) به دست می آورند.«استفان دگروت» کارمند موسسه «درهای باز خاورمیانه» می گوید: «رسانه های جدید به شدت در حال به دست آوردن شهرت هستند و در آینده، نقش مهمی در تقویت کلیسا خواهند داشت.‍» دگروت می گوید: «برغم برخی فشارهای، جنبش کلیساهای خانگی رشد چشمگیری داشته و این امر تنها بنا بر رویا و تجربیات معجزه آسا نبوده است. هم اکنون بیشتر مردمی که به مسیحیت روی می آورند از راه وسایل ارتباط جمعی و به ویژه ماهواره با آن آشنا شده اند.‍» مسئول 7- SAT، نخستین شبکه مسیحی عربی زبان که در خاورمیانه پخش می¬ شود، نیز در مصاحبه ای با روزنامه «uschristian» مدعی رشد کلیساهای خانگی در ایران شد. این شبکه، که هم اکنون به زبان های فارسی وترکی برنامه پخش می کند، مدعی است، بیننده ای حدود هشت تا ده میلیون نفر در خاورمیانه و شمال آفریقا دارد. علاوه بر تولید برنامه های تصویری، موسسه «درهای باز» می گوید: هنوز هم از روش های سنتی تبلیغ بر اساس انجیل استفاده می کند. دگروت می گوید: «ما هنوز هم روش سنتی را ادامه می دهیم وامیدواریم تا در سال های آینده، گسترش متون انجیلی نیز در ایران، 10 تا 15 درصد افزایش یابد.‍» موسسه بین المللی درهای باز، کار خود را در سال 1955 آغازکرد که متمرکز بر جستجو، حمایت و تقویت مسیحیان بود. این موسسه، کار خود را با تبلغ کتاب انجیل و ادبیات و آموزه های مسیح، آموزش پیشوایی و... انجام می داد. همچنین، به تازگی رادیوهای فارسی ترویج مسیحیت نیز با فرکانس های قوی در اتریش راه اندازی شده است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +321نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +239سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +233پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +171پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +160نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +155شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +125شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +115مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز