شایعه احتمال سوء قصد به پوتین در تهران
شایعه احتمال سوء قصد به پوتین در تهران
منابع نزدیک به کرملین بنا به گزارش خبرگزاری فرانسه اعلام کردند که ممکن است به ولادیمیر پوتین به هنگام اقامت در تهران سوءقصد شود.خبرگذاری روسی "اینترفاکس" به نقل از یکی از منابع اطلاعاتی روسیه که نخواست نامش فاش شود نوشت: یک گروه انتحاری درحال تدارک سوءقصد به رییس جمهور روسیه هستند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری انتخاب،خبرگذاری روسی "اینترفاکس" به نقل از یکی از منابع اطلاعاتی روسیه که نخواست نامش فاش شود نوشت: یک گروه انتحاری درحال تدارک سوءقصد به رییس جمهور روسیه هستند.
یکی از سخنگویان کاخ کرملین در این موردگفت: ما نسبت به این خبر هیچگونه توضیحی نمی توانیم بدهیم، اما در این مورد به پوتین اطلاع داده شد.
به نوشته خبرگذاری فرانسه سازمان امنیت روس (اف.اس. بی) از هرگونه توضیح در این مورد پرهیز کرد و حاضر به دادن توضیح نشد.
خبرنگار ارشد انتخاب می افزاید: ولادیمیر پوتین قرار است روز سه شنبه برای گفت وگو با همتای ایرانی خود محمود احمدی نژاد به تهران سفر کند.وی همچنین قرار است در اجلاس سران کشورهای حاشیه ای دریای مازندران-خزر- شرکت کند.
منابع نزدیک به کرملین بنا به گزارش خبرگزاری فرانسه اعلام کردند که ممکن است به ولادیمیر پوتین به هنگام اقامت در تهران سوءقصد شود.