رابطه نامشروع، جنایت کینه جویانه را کلید زد

رابطه نامشروع، جنایت کینه جویانه را کلید زد
دادگاه کیفری استان تهران مرد انتقام جویی را که با همدستی دو نفر دیگر مردی را در پی یک سوءظن به قتل رسانده است، محاکمه می کند.
به گزارش خبرنگار ما، اوایل سال 84 خانواده مرد جوانی به نام شاهین با مراجعه به پلیس اعلام کردند فرزندشان 4 روز پیش از خانه خارج شده و دیگر مراجعه نکرده است. در حالی که تحقیقات پلیس برای پیدا کردن شاهین آغاز شده بود، پلیس گشت پاکدشت خبر داد اسکلت یک انسان را در بیابان های اطراف پیدا کرده است. آثار برجای مانده از لباس های جسد کاملاً با مشخصات شاهین مطابقت داشت. بنابراین اسکلت به پزشکی قانونی انتقال یافت و کارشناسان انجام آزمایش DNA را برای مشخص کردن هویت جسد آغاز کردند.
متخصصان بعد از بررسی دقیق اعلام کردند، آزمایش صورت گرفته نشان می دهد، اسکلت مربوط به شاهین است و بدن او احتمالاً با مایعی مثل اسید از بین رفته است. پزشکی قانونی در ادامه نظریه خود آورد آثار اصابت گلوله نیز روی اسکلت مشخص است و به نظر می رسد شاهین ابتدا با شلیک گلوله به قتل رسیده و سپس جسدش را از بین برده اند.با توجه به نحوه به قتل رسیدن شاهین که حکایت از کینه قدیمی قاتلان نسبت به او داشت، پلیس بر آن شد تا ارتباطات شاهین را با افراد مختلف مورد بررسی قرار دهد، در این بررسی ها مشخص شد وی از مدتی قبل با زنی به نام لیلا ارتباط داشته است. ادامه تحقیقات فاش کرد لیلا متاهل است و شوهر او چندی قبل از مرگ شاهین در جریان ارتباط مقتول و همسرش قرار گرفته بود.بنابراین احمد (شوهر لیلا) بازداشت شد، مرد جوان در بازجویی ها به قتل شاهین اعتراف کرد و گفت؛ مدتی قبل خیلی اتفاقی متوجه شدم همسرم از مساله یی رنج می برد و انگار چیزی وجود دارد که نمی خواهد من از آن باخبر باشم با اصرار زیاد او را مجبور کردم که حرف بزند و سرانجام به من گفت، مردی به نام شاهین یک بار او را مورد تعرض قرار داده و پس از آن هم مرتب وی را تحت فشار قرار می دهد که با هم ارتباط داشته باشند. وقتی این مساله را شنیدم، خیلی به فکر فرو رفتم هر کاری که می کردم نمی توانستم آن را از ذهنم بیرون کنم، موضوع را با برادرزاده ام محمد مطرح کردم و او پیشنهاد داد برای اینکه انتقام بگیریم شاهین را به قتل برسانیم.متهم افزود؛ سرانجام نقشه قتل را طراحی کردیم، محمد با یکی از دوستانش به نام مجید تماس گرفت و قرار شد با سلاحی که محمد دارد شاهین را بکشیم.احمد ادامه داد؛ برای عملی کردن نقشه باید شاهین را به مکانی خلوت می بردیم، من سراغش رفتم و گفتم باید در مورد مساله مهمی با هم صحبت کنیم، او را سوار ماشینم کردم و به بیابان های اطراف پاکدشت کشاندم. برادرزاده ام و دوستش مجید آنجا منتظر من بودند. وقتی رسیدیم شاهین فهمید که نقشه یی داریم، خواست فرار کند که اسلحه را از برادرزاده ام گرفتم و به سمتش شلیک کردم. وقتی شاهین غرق در خون روی زمین افتاد، برادرزاده ام دو گالن اسیدی را که از قبل تهیه کرده بود آورد.متهم ادامه داد؛ مطابق نقشه ما در محل قرار قبری برای شاهین کنده بودیم برای همین جسدش را داخل گودال تهیه شده انداختیم و بعد دو گالن اسید را روی جسدش ریختیم تا از بین برود و سپس از محل دور شدیم.بعد از اعترافات احمد، ماموران با همکاری او محمد و مجید دو همدستش را شناسایی و بازداشت کردند، هر سه متهم به قتل اعتراف و انگیزه خود را انتقام جویی مطرح کردند و در نهایت با صدور کیفرخواست علیه متهمان از سوی دادستان ورامین پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • تمسخر بی‌شرمانه جان‌باختگان معترض توسط مجری صداوسیما + ویدیو
  • سوتی یک خبرگزاری از انفجار یک خانه در بندرعباس: فرد مجروح روی برانکارد لباس نظامی به تن دارد
  • سفیر آمریکا در اسرائیل خطاب به ایرانیان : حرف ترامپ را جدی بگیرید، او به وعده‌اش عمل خواهد کرد
  • تصاویر: هدی کتان (هدی بیوتی ) که با طرفداری از حکومت خشم ایرانیان را برانگیخت
  • سلاح‌های عجیبی که برای جنگ ساختند؛ از خواندن ذهن تا جاسوسی گربه‌ها، بشقاب پرنده و سلاح‌های ماکروویوی
  • بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • (تصاویر) - کشتار با دستان بسته؛ خامنه‌ای همان کاری را با جوانان معترض کرد که صدام با غواصان ایرانی کرده بود
  • شجاعت بی‌نظیر یک معترض ایرانی در مشهد؛ با دستهای باز در مقابل نور لیزر اسلحه‌های ماموران
  • +322شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +245روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +222اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +174بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • +172شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • +160شاهزاده رضا پهلوی ۲۵ بهمن را روز جهانی اقدام در همبستگی با «انقلاب شیر و خورشید» اعلام کرد
  • +152سه عضو سابق سپاه پاسداران در بحبوحه تشدید تنش‌ها با تهران از آمریکا اخراج شدند
  • +152نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • +152تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • +145نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است