آمریکا: اعراب علیه ایران متحد شوند

آمریکا: اعراب علیه ایران متحد شوند

فرمانده ارشد نظامی آمریکا در خاورمیانه کشورهای عربی متحد واشنگتن را برای تشکیل یک جبهه واحد علیه ایران تحت فشار قرار می دهد.

به گزارش آسوشیتدپرس، دریاسالار "ویلیام فالون" در سفر 10 روزه به کشورهای عربی که از روز شنبه در بحرین آغاز شد رهبران عرب را برای مقابله با افزایش نفود منطقه ای ایران و برنامه هسته ای این کشور تحت فشار قرار می دهد.

براساس این گزارش فالون پیشتر از هرگونه اظهار نظر صریح درباره طرح های جنگی یا تهدیدات مستقیم علیه ایران که در حوزه فعالیت های وی قرار دارد اجتناب کرده است.

وی به عنوان رییس فرماندهی مرکزی آمریکا بر نیروهای مستقر در آسیای مرکزی، خاورمیانه و شاخ آفریقا نظارت می کند.

این گزارش می افزاید: "فالون در سفر جاری به کشورهای عربی بیشتر به دنبال تحریک بی سر و صدای رهبران خلیج (فارس) و در همین حال اجازه دادن به دیگران برای تشدید فشار بر تهران است."

این دریاسالار آمریکایی پس از مذاکره با "شیخ خلیفه بن احمد الخلیفه" وزیر دفاع بحرین در منامه گفت: "ما به دنبال ایجاد یک اتحاد جدید به سبک ناتو علیه ایران نیستیم اما آمریکا از کشورهای خلیج (فارس) می خواهد در پاسخ به رفتار تسلط گرایانه ایران یک گروه متحد تشکیل دهند."

وی افزود: "ما خواهان ارسال این پیام به ایران هستیم که هیچگونه شکافی بین آمریکا و متحدانش وجود دارد."

در همین حال منابع نظامی آگاه به نشست های فالون با سران عربی گفتند که فشار از جانب کشورهای خلیج (فارس) می تواند نیروهای دریایی ایران را از مقابله احتمالی با آمریکا و متحدانش بازدارد.

به نوشته آسوشیتدپرس بسیاری از کشورهای کوچک حاشیه خلیج فارس از جمله بحرین و امارات روابط فرهنگی، تاریخی و تجاری عمیقی با ایران دارند و به طور فزاینده ایران را به عنوان منبعی حیاتی برای نفت و گاز می دانند چرا که منابع طبیعی این کشورها در طول دهه های آتی کاهش خواهد یافت.

این در حالی است که واشنگتن با حدود 40 هزار نیرو پایگاه های نظامی فراوانی در سراسر خلیج فارس از جمله در کشورهای کویت و بحرین مستقر کرده است.

"علی الاحمد" مدیر موسسه امور خلیج (فارس) در واشنگتن گفت: "دولت های عربی آگاهند که قادر به دشمنی با ایران نیستند چرا که باید در امتداد خلیج (فارس) با ایرانی ها زندگی کنند. از سوی دیگر آنها نمی خواهند روابطشان با آمریکا که منافع فراوانی در منطقه دارد تیره و تار شود."

برپایه این گزارش فالون در بحرین حمایت خود را از یک کمک 350 میلیون دلاری برای توسعه ناوگان هواپیماهای "اف – 16" این کشور اعلام کرد.

وی روز گذشته به امارات سفر کرد و قرار است در ادامه به کشورهای عمان، قطر، کویت، افغانستان و عراق نیز سفر نماید.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +201شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم