حریف اسرائیلی باخت، مهدی محمدی حذف شد

حریف اسرائیلی باخت، مهدی محمدی حذف شد

مهدی محمدی کشتی گیر وزن 74 کیلوگرم ایران از دور رقابتهای قهرمانی کشتی فرنگی جهان حذف شد.
مهدی محمدی مدتها بخاطر مشکل نظام وظیفه قادر به خروج از ایران نبود

محمدی صبح روز سه شنبه 18 سپتامبر، پس از پیروزی بدون مشکل دربرابر حریفی از جمهوری دومینیکن، بر اساس قرعه کشی انجام شده در شب پیش از مسابقه، مجبور شد در دور دوم در برابر ایلیا شافران، کشتی گیر اسرائیلی قرار بگیرد.

بهترین مقامی که شافران تا کنون در مسابقات بین المللی کسب کرده بود، مقام هفتم رقابتهای قهرمانی جهان در سال گذشته بود.

اما مهدی محمدی حاضر به مسابقه در برابر حریف اسرائیلی نشد و این مسئله باعث شد که او تنها در شرایطی بتواند به مراحل بالاتر صعود کند که شافران به فینال برسد.

در نهایت از آنجا که الیا شافران، در دور سوم مقابل حریفی نه چندان نامدار از فرانسه شکست خورد، مهدی محمدی هم از دور مسابقات حذف شد.

مصدومیت سیاسی

ورزشکاران ایرانی از زمان برقراری نظام جمهوری اسلامی در سال 1979 (1357) بواسطه سیاست رسمی ایران مبنی بر به رسمیت نشناختن کشور اسرائیل، در رقابتهای بین المللی حاضر به رویارویی مستقیم با حریفان اسرائیلی خود نشده اند.

اما از آنجا که فدراسیونهای جهانی، دلایل سیاسی را بعنوان دلیل حاضر نشدن در میادین مسابقه موجه نمی دانند، چنین کاری منجر به صدور حکم محرومیت از رقابتهای آتی خواهد شد.

به این دلیل در چنین شرایطی ورزشکاران ایرانی مصدومیت را دلیل امتناع خود از حضور در میدان عنوان می کنند.

روز سه شنبه هم دلیل حاضر نشدن محمدی در برابر شافران، مصدومیت از ناحیه پهلو عنوان شده که مورد تایید پزشک آمریکایی حاضر در مسابقات هم قرار گرفته است.

هرچند مهدی محمدی در گفتگو با شبکه خبر ایران ابراز امیدواری کرد که این کار او باعث شادی دل مردم فلسطین شود.

خبرگزاری مهر گزارش داد به تیم ایران هشدار داده شده که در ادامه مسابقات، ادعای مصدومیت دربرابر ورزشکاران اسرائیلی پذیرفته نخواهد شد.

یکی از مهمترین موارد "مصدومیت سیاسی" ورزشکاران ایران، در المپیک آتن و هنگامی رخ داد که آرش میر اسماعیلی، جودوکار وزن زیر 66 کیلوگرم ایران که امید دار کسب مدال طلای المپیک بود، در دور اول مسابقات مجبور به دیدار با حریفی اسرائیلی شد.

میراسماعیلی در تبعیت از سیاست ایران، بعلت امتناع از شرکت در مسابقه "به دلیل مصدومیت" بخت کسب یکی از بزرگترین افتخارهای ورزشی دوران حرفه ای خود را از دست داد، هرچند این کار او با تشویق مادی و معنوی مسئولان ورزشی، دولتی و حکومتی ایران مواجه شد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +314ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +202اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید