رمان ملکه ناراضی اتریش در ایران به چاپ رسید

رمان ملکه ناراضی اتریش در ایران به چاپ رسید

رمان تاریخی ملکه  ناراضی  نوشته بریگیته هامن نویسنده معاصر اتریشی به عنوان نخستین اثر این نویسنده به فارسی منتشر می‌شود.  

 
به گزارش  فارس، این رمان را که نخستین اثر از این نویسنده آلمانی‌زبان است که به فارسی منتشر می‌شود «مانی صالحی‌علامه» به فارسی برگردانده است.

انتشارات «ورجاوند» قرار است این رمان را تا پایان شهریورماه منتشر کند. رمان «ملکه ناراضی» رمانی تاریخی است که به زندگی واقعی ملکه اتریش در فضایی داستانی می‌پردازد.

«بریگیته هامن» نویسنده و مورخ سال 1940 در اسن به دنیا آمد که اکنون در شهر وین پایتخت اتریش زندگی می‌کند.

از این نویسنده تاکنون چند کتاب از جمله «با قیصر ماکس در مکزیک»، « ملکه الیزابت؛ یادداشت روزانه شاعرانه» منتشر شده است. آخرین کتاب این نویسنده سال 2006 با عنوان «موتسارت؛ زندگی و زمانه او» در وین انتشار یافت.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟