دیپورت زن همجنس باز ایرانی از انگلیس

دیپورت زن همجنس باز ایرانی از انگلیس

یک زن همجنس باز ایرانی که درخواست پناهندگی وی توسط دولت انگلیس رد شده است طی روزهای آینده به ایران بازگردانده می شود.

به گزارش  پایگاه خبری انگلیسی پینک نیوز با اعلام این خبر افزود: "خانم پگاه امام بخش اکنون تحت بازداشت مقامات انگلیسی است و به زودی به تهران بازگردانده می شود."

 

این در حالی است که فعالان حقوق بشر نگرانند در صورت بازگشت «امام بخش» به ایران مجازات مرگ در انتظار وی باشد.

 

این گزارش مدعی است چنانچه این زن ایرانی در روز 28 آگوست طبق برنامه به ایران بازگردانده نشود احتمال دارد شریک جنسی و همسر سابق وی در ایران به اعدام محکوم شوند!

 

از سوی دیگر گفته می شود حتی اگر امام بخش به اعدام محکوم نشود احتمالا مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

 

پینک نیوز افزود:  این زن 40 ساله ایرانی در سال 2005 به دنبال بازداشت شریک جنسی خود از ایران فرار کرد و تقاضای پناهندگی خود را به مسئولان انگلیسی ارایه داد. با این حال درخواست پناهندگی وی از سوی دولت انگلیس رد شده است.

 

خاطرنشان می شود مجازات همجنس بازان زن طبق قوانین جزایی ایران شلاق است و اعدام صرفا در خصوص همجنس بازان مرد اجرا می شود.

گفتنی است از مدت ها پیش بعضی افراد با معرفی کردن خود به عنوان همجنس باز از کشورهای اروپایی تقاضای پناهندگی می کردند که گویا این ترفند نیز دیگر کارگر نیست.
همجنس بازی از نظر بسیاری از روانپزشکان یک انحراف جنسی و بیماری به شمار می رود ولی در برخی کشورها ، بر اثر لابی های صورت گرفته ، عمل غیر اخلاقی این افراد به رسمیت شناخته شده است!

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +179ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +176اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +157شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید