جهانگردان بلژیکی در ایران آزاد شدند

جهانگردان بلژیکی در ایران آزاد شدند

وزارت خارجه بلژیک روز سه شنبه (14 اوت) اعلام کرد دو جهانگردی که در جنوب شرقی ایران ناپدید شده بودند، آزاد شده و در شرایط مناسبی به سر می برند.
این منطقه در گذشته شاهد نمونه های متعددی از آدم ربایی به ویژه ربوده شدن گردشگران غربی بوده است

وزارت خارجه بلژیک طی بیانیه ای گفت که مادر یکی از افراد ناپدید شده، توانسته با وی تلفنی صحبت کند و آنها تائید کردند که در سلامت به سر می برند.

بر اساس اطلاعیه وزارت خارجه بلژیک، وزیر امور خارجه این کشور که طی تماس تلفنی، مادر یکی از این دو گمشده را در جریان اقدامات صورت گرفته گذاشته بود، از سفارت بلژیک در تهران خواسته است در اسرع وقت یکی از همکاران سفارت را به بم بفرستد. این کار البته باید با موافقت مقامات ایران صورت گیرد.

در گزارش ها نام این دو استفان بووه (Bouve) و کارلا اعلام شده است.

وزارت خارجه بلژیک هنوز گزارش های مربوط به ربوده شدن این دو فرد را تائید نکرده است.

خبرگزاری فارس در ایران روز دوشنبه (13 اوت) گزارش داده بود که جهانگردان توسط یکی از سران اشرار منطقه معروف به "اسماعیل شه بخش" ربوده شده اند.

فرمانده نیروی انتظامی ایران نیز خاطر نشان کرده بود که انگیزه گروگانگیر "ایجاد اهرم فشار" برای آزاد کردن برادرش از زندان است و وزارت اطلاعات ایران با کمک نیروی انتظامی سرگرم رسیدگی به این موضوع است.

فرمانده نیروی انتظامی ایران گفت هیچکس نمی تواند با اهرم فشار کسی را از چنگال عدالت خارج کند

صبح روز سه شنبه سفیر بلژیک در تهران از طریق تماس با وزارت امور خارجه ایران در این زمینه اطلاعاتی کسب کرد.

همچنین یکی از کارمندان ایرانی سفارت بلژیک در تهران نیز به بم اعزام شد تا ضمن تماس با مقامات محلی، اطلاعاتی در این زمینه کسب کند.

این زوج جوان روز یکشنبه (12 اوت) با خودروی شخصی سرگرم گردشگری در منطقه شهرستان تاریخی بم بودند که در بخش فهرج استان کرمان و در نزدیکی سیستان و بلوچستان ناپدید شدند.

گروگانگیر به دست اشرار

خبرگزاری فارس روز دوشنبه (13 اوت) به نقل از فرمانده انتظامی شهرستان بم در استان کرمان گزارش داد که زوج جهانگرد بلژیکی توسط یکی از اشرار منطقه ربوده شده اند.

سرهنگ عباس ابراهیمی گفت: "اسماعیل شه بخش، از سران اشرار منطقه، دو گردشگر را که زن و شوهر هستند روز یکشنبه (12 اوت) در بخش فهرج در نزدیکی مرز کرمان با استان سیستان و بلوچستان ربوده و تضمین کرده در صورت آزادی برادرش از زندان آنها را آزاد کند."

گزارش ها از ایران حاکی است که زن و شوهر جهانگرد 27 و 30 ساله هستند.

بخش فهرج در 60 کیلومتری شرق بم و آخرین نقطه شهری استان کرمان در حاشیه سیستان و بلوچستان واقع شده است.

منطقه جنوب شرقی ایران در گذشته شاهد نمونه های متعددی از آدم ربایی به ویژه ربوده شدن گردشگران غربی بوده است که گفته می شود توسط قاچاقچیان مواد مخدر صورت گرفته است.

ربوده شدن تعدادی گردشگر غربی در اواخر دهه نود میلادی در این منطقه باعث شد که سازمان های جهانگردی به گردشگران غربی توصیه کنند هنگام سفر به جنوب شرقی ایران محتاط باشند.

زلزله مهیب سال 2003 در شهر بم، بنای تاریخی ارگ را با خاک یکسان و بخش عمده این شهرستان را ویران کرد. در این حادثه بالغ بر 30 هزار نفر از ساکنان بم جان خود را از دست دادند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +201شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم