ماگات خواهان هاشمیان شد

ماگات خواهان هاشمیان شد 

مهاجم ایرانی تیم فوتبال هانوفر آلمان در آستانه شروع فصل جدید، با پیشنهادی از سوی ولفسبورگ قرار گرفته است.

منابع خبری شهر هانوفر در روزهای گذشته عنوان کرده‌اند، مهاجم ایرانی این تیم در آستانه فصل جدید بوندس لیگا احتمال دارد اقدام به تغییر تیم خود کند. وی مورد درخواست فلیکس ماگات، سرمربی ولفسبورگ قرار گرفته است.

این منابع خبر دادند، سابقه همکاری پیشین ماگات و هاشمیان سبب شده تا مربی و مدیر تیم فصل تازه، اقدام به ارائه پیشنهاد به هاشمیان کند.

 

* گزارش کیکر

همزمان با گزارشاتی که از سوی منابع خبری محلی در هانوفر در خصوص احتمال انتقال وحید هاشمیان به ولفسبورگ انتشار یافته، ‌هفته نامه کیکر نیز این خبر را تایید کرده است.

این نشریه در سایت اینترنتی خود خبر داد که بحث انتقال هاشمیان تا حد زیادی جدی است چرا که ماگات از مدت‌ها پیش در اندیشه جذب او بوده که قبلا در تیم بایرن به عنوان شاگرد در اختیار داشته است.

 

* دلایل کیکر

احتمال حضور هاشمیان به دو دلیل افزایش یافته است چرا که در وهله نخست ماگات در تیم خود با کمبود مهاجم روبرو است.

مربی ولفسبورگ در شرایطی که می‌بیند رقابت فشرده‌ای میان تیم‌های آلمانی در فصل جدید درگرفته، ‌خواهان مهاجم ایرانی شده است.

این مربی باتوجه به سوابق قبلی و قدرتی که در مهاجم ایرانی سراغ دارد، ‌خواهان وی است.

وی ظاهرا خبردار نیست هاشمیان در جام ملت های آسیا در 4 دیداری که در ترکیب تیم ملی ایران قرار گرفت، نتوانست به گلی برسد و نام خود را به عنوان گلزن مطرح سازد.

* دلیل دوم

این نشریه عنوان می‌کند، با توجه به حضور مایک هانکه، ‌مهاجم ملی‌پوش در خط حمله هانوفر، ‌به نظر می رسد وضعیت هاشمیان برای حضور در خط حمله هانوفر ‌دشوارتر از قبل شده است.

گفته می شود وی خود تمایلاتی برای حضور در ولفسبورگ دارد تا فرصت دیگری برای همکاری مجدد با ماگات فراهم شود.

 

* هاشمیان و یک تیم دیگر ‌آلمانی

در صورتیکه وحید هاشمیان به پیشنهاد ارائه شده ‌پاسخ مثبت دهد،‌ سابقه مهاجم سی ساله ایرانی در بوندس لیگا افزایش می یابد.

در این صورت لژیونر ایرانی بعد از تجربه بازی در هامبورگ، ‌بوخوم،‌ بایرن مونیخ و هانوفر ، ‌فرصت حضور در تیم آلمانی دیگری نیز ولفسبورگ برایش ممکن می‌شود.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +209شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +158شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +140حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +126اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +114بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +109شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم