دکتر احمد صارمی تاریخ نویس پر تلاش کشورمان درگذشت

دکتر احمد صارمی تاریخ نویس پر تلاش کشورمان درگذشت

 اطلاع یافتیم دکتر احمد صارمی پس از شدت گرفتن بیماری سرطان معده ، امروز در بیمارستان شهر برلین«آلمان» دار فانی را وداع گفت. دکتر احمد صارمی در سال 1307 در سنندج دیده به جهان گشود و بنا به نظامی بودن پدر دوران تحصیل را در شیراز گذرانید و برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت و همسری آمریکایی اختیار کرد. وی در ایام انقلاب شکوهمند اسلامی 1357 به ایران بازگشت و مدتی هم در دانشگاه تهران به تدریس دعوت شد اما بنا به مشکلات فضای سیاسی به سوئد رفت .

وی پس از 34 سال تحقیق " کردها - ایران - محاکمه تاریخ " را در 3 مجلد به پایان رسانده است که ترجمه و تنظیم آن را عرفان قانعی فرد بر عهده دارد  و کتاب دیگر وی " ایران  30 سال پس از انقلاب " است  که به بررسی وضعیت رخدادهای ایران از سال 1357  به بعد می پردازد .
 وی غروب روز چهارشنبه 8 اوت در برلین دیده از جهان فروبست و خانواده وی اعلام کرده اند که در ایران دفن خواهد شد . مجموعه انتخاب این ضایعه را به عموم اندیشمندان، عموم فرهنگ دوستان کشور و همچنین خانواده محترم ایشان تسلیت گفته و برای آن مرحوم علو درجات را از خداوند منان مسئلت دارد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +464شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +268محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +222پیام تسلیت و قدردانی شاهزاده رضا پهلوی از ۳ نظامی کشته‌شده آمریکایی
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +215پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت