شیرین عبادی از ایران به سازمان ملل شکایت کرد

شیرین عبادی از ایران به سازمان ملل شکایت کرد

برنده ایرانی جایزه صلح نوبل در نامه ای به شورای حقوق بشر سازمان ملل از ایران به خاطر بازداشت هاله اسفندیاری شکایت کرد.

 

"شیرین عبادی" در این نامه که یک نسخه از آن در اختیار خبرگزاری فرانسه قرار گرفته است، نوشت: "تقاضا دارم که اقداماتی برای آزادی فوری موکلم صورت گیرد و وی به صورت عادلانه و آزادانه محاکمه شود."

 

این حقوقدان ایرانی همچنین بازداشت سه ماهه خانم اسفندیاری به اتهام اقدام علیه امنیت ملی را به عنوان "نمونه ای آشکار از بازداشت های خودسرانه" نامید.

 

"عبادی" در این نامه مدعی شد: "موکل من از روز هشتم ماه می در حبس انفرادی قرار دارد و اجازه ملاقات با وی به کسی داده نمی شود. اسفندیاری همچنین از کلیه حقوق مشمول زندانیان در قوانین ایران محروم است."

 

وی افزود: "چندین بار درخواست ملاقات با موکلم را ارایه داده ام اما این درخواست پذیرفته نشده و حتی اجازه مطالعه پرونده به من داده نشده است."

قوه قضائیه ایران روز سه شنبه اعلام کرد، تحقیقات در مورد پرونده اسفندیاری 68 ساله ادامه دارد.

 

گفتنی است "هاله اسفندیاری"، مدیر برنامه خاورمیانه در موسسه ویلسون واشنگتن از چند ماه پیش به اتهام جاسوسی و اقدام علیه امنیت ملی ایران در بازداشت به سر می برد.

 

تلویزیون‌دولتی ایران چند هفته پیش تصاویری از اعترافات وی به همراه چند تن دیگر از آمریکایی های ایرانی تبار را پخش کرد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +179ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +178اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +157شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید