حذف ایران از فوتبال جام ملت های آسیا

حذف ایران از فوتبال جام ملت های آسیا

تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی با نتیجه چهار بر دو از کره جنوبی شکست خورد و از رسیدن به مرحله نیمه نهایی جام ملتهای آسیا بازماند.
رسول خطیبی چهارمین پنالتی ایران را گل نکرد تا ایران باز هم به قهرمانی جام ملتهای آسیا نرسد

فریدون زندی و رضا عنایتی ضربات خود را گل کردند اما پنالتی های مهدی مهدوی کیا و رسول خطیبی را دروازه بان کره جنوبی گرفت.

وحید طالب لو، دروازه بان تعویضی ایران که در دقیقه صد و بیست وارد زمین شد، یک پنالتی را گرفت اما نتوانست جلوی حذف ایران را بگیرد.

دیدار دو تیم از آغاز افت و خیز چندانی نداشت و شرایط زمین، هوای شرجی و بارندگی شدید هم مزید بر علت شده بود تا مسابقه بدون هیجان زیاد به پایان برسد.

با این نتیجه طلسم سه دهه ای ناکامی فوتبال ایران در آسیا باز هم باقی ماند. آخرین قهرمانی ایران به رقابت های سال 1976 میلادی - که در تهران برگزار می شد - بر می گردد.

تیم ایران در این دیدار با ترکیب زیر به میدان رفت:

حسن رودباریان (وحید طالب لو - 119)، رحمان رضایی، سیدجلال حسینی، محمد نصرتی، مهدی مهدوی کیا، مهرزاد معدنچی (فریدون زندی - 62)، علی کریمی، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، وحید هاشمیان (رضا عنایتی - 86) و رسول خطیبی.

این دوره از رقابتهای جام ملتهای آسیا به میزبانی مشترک مالزی، اندونزی، ویتنام و تایلند برگزار می شود که رقابتهای گروه سوم همگی در مالزی برگزار خواهد شد.

تیم ایران در دوره گذشته این بازیها که در سال 2004 در چین برگزار شد به مقام سوم رسید.

در این دوره مربیگری تیم ایران را امیر قلعه نویی برعهده دارد.

روز یکشنبه آخرین دیدار مرحله یک چهارم نهایی نیز بین عربستان سعودی و ازبکستان برگزار می شود تا یکی از دو تیم به جمع عراق، ژاپن، و کره جنوبی بپیوندد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • پسر پزشکیان: آدمی به امید زنده است، امید به اصلاح
  • افزایش آمادگی واشنگتن برای مقابله با پدافند ایران همزمان با اعزام هواپیماهای جنگ الکترونیک
  • مدیر روابط عمومی شبکه افق : قصدمان مسخره کردن جان باختگان نبود، میخواستیم جواب ادعای ارژنگ امیرفضلی را بدهیم
  • غلامحسین کرباسچی: الان پنجاه‌وهفتی‌ بودن را جوان‌ها و نسل زد به‌عنوان جرم تلقی می‌کنند
  • جورج لاوسن، نظریه‌پرداز انقلاب‌ها: شرایط بین‌المللی به نفع معترضان در ایران نیست
  • کاندوئیت چیست و چطور به مردم داخل ایران کمک کرده تا فیلترینگ اینترنت را دور بزنند؟
  • لیندسی گراهام: مردم ایران از ترامپ انتظار اقدام دارند نه معامله
  • رییس‌جمهوری صربستان: انتظار دارم طی ۴۸ ساعت آینده حمله‌ای به ایران صورت بگیرد
  • مضحکه آماده سازی ۵ هزار قبر برای سربازان آمریکایی در بهشت زهرا؛ مارادونا را ول کن و غضنفر را بچسب!
  • وال‌استریت ژورنال از شلیک تیر خلاص به نوجوانان معترض زخمی در ایران نوشت