رشوه مخصوص نیروی انتظامی نیست

رشوه مخصوص نیروی انتظامی نیست

متأسفانه در کشور ما هیچ قبحی نسبت به رشوه دهنده که برای فرار از اجرای قانون، عدول از حریم خود و نقض حقوق دیگران زمینه را برای ایجاد این عمل به وجود می آورد، وجود ندارد و همین امر عاملی است تا این عمل زشت همچنان وجود داشته باشد.

سرهنگ سیدهادی هاشمی، معاون ترافیک عملیات راهنمایی و رانندگی ناجا در گفتگو با مهر گفت: رشوه یک عمل زشت و ناپسند است و ارتکاب آن از سوی هیچ کس قابل قبول نیست. وی افزود: آنچه در این گذر قابل تأمل می باشد، این است که در کشور ما متأسفانه هیچ قبحی در خصوص «رشوه دهنده» که برای فرار از اجرای قانون، عدول از حریم خود و نقض حقوق دیگران، زمینه را برای ایجاد این عمل به وجود می آورد، وجود ندارد و همین امر عاملی است تا این عمل زشت همچنان وجود داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه معضل رشوه تنها در نیروی انتظامی وجود ندارد و در تمامی سطوح کشور دیده می شود، اضافه کرد: در نیروی انتظامی علاوه بر وجود دستگاههای نظارتی برای مقابله با این معضل، سامانه 197 نیز به صورت شبانه روز آماده است، تا گزارشهای مردمی در خصوص مأموران را در مواجهه با چنین مسأله ای یا هر مسأله دیگر که خلاف شؤون و مقررات باشد، دریافت نماید.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +179ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +176اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +157شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید