قلعه‌نویی: شبکه ۳ بزرگ‌ترین مشکل تیم ملی

  قلعه‌نویی: شبکه 3 بزرگ‌ترین مشکل تیم ملی

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، برنامه ورزشی شبکه سه سیما را یکی از بزرگ‌ترین مشکلات تیم در مالزی عنوان کرد. 

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی پس از انجام 2 مسابقه در جام ملت‌های 2007، از نتایج نهایی تیم ملی فوتبال ایران رضایت دارد.

سرمربی ایران در باره شرایط تیمش عنوان کرد: تیم در مالزی 3 مشکل بزرگ دارد؛ آب و هوا،‌حریفان و برنامه ورزشی شبکه سه سیما که از عمده مشکلات است.

وی افزود: متاسفانه در روزهای گذشته، این شبکه تلویزیونی با پخش برنامه مغرضانه، به شدت تیم ملی را مورد انتقاد قرار داده و روند تخریبی را در پیش گرفته است.

قلعه‌نویی گفت: برای حل این مشکلات از محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌ جمهوری و عزت‌اله ضرغامی، رئیس صدا و سیما خواستاریم که در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.

سرمربی ایران به عملکرد فنی تیم ملی اشاره کرد و افزود: در 2 مسابقه اخیر برابر چین و ازبکستان، تیم ملی 4 گل به ثمر رسانده و 3 گل دریافت کرده که البته گل‌های خورده بر حسب اشتباهات فردی بوده است.

وی ادامه داد: امیدوارم در دیدار برابر مالزی، اشتباهات گذشته تکرار نشود و بتوانیم بازی‌های بهتری را انجام دهم.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • پسر پزشکیان: آدمی به امید زنده است، امید به اصلاح
  • افزایش آمادگی واشنگتن برای مقابله با پدافند ایران همزمان با اعزام هواپیماهای جنگ الکترونیک
  • مدیر روابط عمومی شبکه افق : قصدمان مسخره کردن جان باختگان نبود، میخواستیم جواب ادعای ارژنگ امیرفضلی را بدهیم
  • غلامحسین کرباسچی: الان پنجاه‌وهفتی‌ بودن را جوان‌ها و نسل زد به‌عنوان جرم تلقی می‌کنند
  • جورج لاوسن، نظریه‌پرداز انقلاب‌ها: شرایط بین‌المللی به نفع معترضان در ایران نیست
  • کاندوئیت چیست و چطور به مردم داخل ایران کمک کرده تا فیلترینگ اینترنت را دور بزنند؟
  • لیندسی گراهام: مردم ایران از ترامپ انتظار اقدام دارند نه معامله
  • رییس‌جمهوری صربستان: انتظار دارم طی ۴۸ ساعت آینده حمله‌ای به ایران صورت بگیرد
  • مضحکه آماده سازی ۵ هزار قبر برای سربازان آمریکایی در بهشت زهرا؛ مارادونا را ول کن و غضنفر را بچسب!
  • وال‌استریت ژورنال از شلیک تیر خلاص به نوجوانان معترض زخمی در ایران نوشت