حضور نظامیان گرجی در مرز ایران وعراق

حضور نظامیان گرجی در مرز ایران وعراق

آمریکا با ادعای مقابله با ورود غیرقانونی اسلحه و نیروهای شبه نظامی از ایران،‌ یک لشکر از نیروهای نظامی گرجی را به صورت گسترده ای در مرز زمینی استان واسط عراق مستقر کرد.

به گزارش  خبرگزاری فرانسه،‌  ژنرال ارشد آمریکایی "ریک لینش"در پایگاه نظامی دلتا واقع در نزدیکی شهر کوت از شهر های بزرگ استان واسط در غرب عراق گفت:"باید با این روند ورود غیرقانونی از ایران مقابله کنیم. "

در همین راستا یک لشکر از نیروهای نظامی گرجستان در استان واسط که 240 کیلومتر مرز مشترک زمینی با ایران دارد،‌ مستقر شده اند.

وی اضافه کرد:"از مدت زمان طولانی مردم در این باره سخن می گویند.  ما باید در این باره کاری انجام دهیم. "
در همین چهارچوب نظامیان گرجستانی در شش مرکز جدید بازرسی در فاصله ای محدود از مرز مشترک با ایران مستقر خواهند شد اما مسئولیت امنیت مرزها همچنان با نیروهای مرزبانی عراق است.

لینش ادامه داد:" نظامیان گرجی دارای توانمندی بالا هستند و مسئولیت مراکز بازرسی را برعهده خواهند گرفت. حضور نیروهای گرجی در این منطقه به دلیل نبود شمار لازم از نیروهای آمریکایی برای این موضوع صورت می گیرد."اضافه می شود استان واسط با جمعیت نیم میلیون نفری در مقایسه با دیگر مناطق عراق از امنیت مناسب تری برخوردار است و همسایه مرزی استان ایلام به شمار می رود.

ژنرال "مارک مولر" مسئول امور آموزش نظامیان عراقی در پایگاه نظامی دلتا هم گفت که استان واسط، مسیر طبیعی قاچاق است چرا که هم مرز با ایران است.

وی ادامه داد که نیروهای ائتلاف دریک سال گذشته صد جوان ایرانی که به طول غیرقانونی از ایران به عراق آمده بودند، در استان واسط بازداشت کردند.

این مقام نظامی آمریکا همچنین مدعی شد که به تازگی یک انبار از موشک هایی با مهر ایرانی کشف شده است و حداقل ماهیانه یک نمونه مانند این انبار توسط نیروهای آمریکایی کشف می شود.

وی افزود:" مراکز بازرسی که در نوار نزدیک به مرز زمینی با ایران و موازی با آن ایجاد شده اند ،‌ لایه دوم امنیتی برای جلوگیری از ورود غیرمجاز از مرز با ایران است."

 

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +207شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +105بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم