گزارشی از هری پاتر برهنه بر روی صحنه

گزارشی از هری پاتر برهنه بر روی صحنه

صحنه‌ای از نمایشنامه "اکووس" (اسب)

مجله لندنی رادیو زمانه این بار شما را به تماشای نمایشنامه "اکووس" (اسب) می‌برد که همچنان از هیجان‌های تئاتری لندن به شمار می‌آید. یکی از دلایل معروفیت این نمایشنامه روان‌شناختی، ظهور کاملا برهنه دو بازیگر اصلی آن (دانیل رادکلیف و جوآنا کریستی) روی صحنه و تلاش هم‌خوابگی آنهاست. دانیل رادکلیف، بازیگر نقش "هاری پاتر" به زودی تئاتر را به قصد اجرای نقش هاری پاتر در ادامه این رشته فیلم‌ها ترک خواهد کرد و در نمایشنامه اکووس احتمالا "جیمی بل" یا "ارلادو بلوم" و یا "جسی متکالف" جایگزین او خواهند شد.

دانیل رادکلیف و جوآنا کریستی برهنه بر روی صحنه

"اکووس" نمایشنامه جدید نیست و نخستین بار سال ۱۹۷۳ روی صحنه رفت. اما ورود عنصر پورنو در آن در سال ۲۰۰۷ صورت گرفت. اکووس (اسب) حاکی از گرفتاری‌های روانی یک نوجوان ۱۷ ساله است که با اسب‌ها روابط عاطفی می‌ورزد. اما پایان این عشق فجیع است و به کور شدن شش اسب به دست "آلان استرنگ" (دانیل رادکلیف) می‌انجامد.

"پیتر شافر"، نویسنده این نمایشنامه، می‌گوید که بسیاری از نوجوان‌های چه ۳۴ سال پیش و چه امروز در سیمای آشفته "آلان استرنگ" خودشان را می‌بینند.

تعریف همه این ماجرا‌ها را با صحبت‌های بینندگان این نمایشنامه در مجله لندنی "زمانه با بیگ بن" بشنوید.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +289شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +243شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +212پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +177سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +155ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +147فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +123پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +113ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +103علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....