کشف ژن عامل افسردگی

کشف ژن عامل افسردگی

تحقیقات جدید نشان می دهد دارویی که به تازگی برای انجام سقط جنین استفاده می شود می تواند درمان افسردگی را نیز به طرز معجزه آسایی تسریع کند.

این دارو که RU486 نام دارد یکی از دو روش متداول سریع سقط جنین است. بیشتر داروهای ضد افسردگی میزان ماده شیمیایی سروتونین که بر مغز اثر می گذارد و موجب از بین رفتن آثار افسردگی می شود را در بدن بالا می برند، ولی هفته ها طول می کشد تا این داروها بر بیماران اثر بگذارند.
استفاده از داروی جدید سقط جنین می تواند در کمتر از چند روز و حتی در طی چند ساعت اثرات مثبت خود را بر بیماران بگذارد و آثار افسردگی را در آنان از بین برد. این دارو حتی برای درمان افسردگی های بیماران دارای اختلالات روانی نیز استفاده می شود و استفاده از آن در بیماری های ضعف عضلانی نیز مجاز اعلام شده است. این دارو با تاثیر بر گیرنده های هورمون پراگسترون (progesterone) در مغز موجب سقط جنین نیز می شود. در ادامه این تحقیقات دانشمندان روش درمانی دیگری را نیز مورد بررسی قرار دادند که در نتیجه آن ژنی که موجب افسردگی در انسان را شناسایی کرده اند. این ژن که P2XR7 نام گذاری شده است توسط دانشمندان در منطقه کبک ( Quebec) کانادا که بیشترین میزان افسردگی را در دنیا دارا می باشد شناسایی شد ، تحقیقات بعدی نشان داد که این ژن عامل اصلی افسردگی در میان خانواده های اروپایی نیز می باشد. ژن فوق عمدتا بر روی سلول های سیستم ایمنی بدن اثر می گذارد و در سیستم عصبی بدن در سلولی که گلیا (glia ) نام دارد ظاهر می شود. کاهش میزان پروتئین موجب تولید این ژن در بدن می شود که با افسردگی ارتباط مستقیم دارد و اثرات آن با ترشح هورمون استرس در بدن تشدید می شود.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +228شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +177رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +171پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +147پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +137علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +135وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد
  • +122استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای