تصمیم برخی بانکهای ژاپنی به کاهش همکاری با ایران

تصمیم برخی بانکهای ژاپنی به کاهش همکاری با ایران

روزنامه فاینشال تایمز چاپ لندن گزارش داده که سه بانک خصوصی ژاپن تصمیم گرفته اند که روابط مالی خود را با ایران محدود کنند.
بانک سامیتومو- میتسویی یکی از سه باک ژاپنی است که تصمیم گرفته است پرداخت وام به ایران را محدود کنند

به نوشته این روزنامه بانکهای میزوهو، سامیتومو- میتسویی و میتسوبیشی تصمیم گرفته اند که پرداخت وام به ایران را محدود کنند و درخواست ایران مبنی بر پرداخت به دلار نفتهای صادراتی ایران به ژاپن را رد کرده اند.

به گزارش روزنامه فاینتشال تایمز این تصمیم بانکهای ژاپنی بر اثز تلاشهای وزارت امور خارجه آمریکا در پی شدت بخشیدن برای افزایش تحریم های بین المللی بر ایران است.

ایران بعد از کشورهای عربستان سعودی و امارات متحده عربی، بزرگترین صادرکننده نفت به ژاپن است. ارزش صادرات نفت ایران به ژاپن نزدیک به پانزده میلیارد دلار است.

چندی پیش بانک مرکزی ایران اعلام کرد که ایران هیچ گونه معامله ای با دلار انجام نمی دهد و از تصمیم خود برای کاهش ذخایر دلاری خبر داد..

اصرار ژاپن پرداخت به به دلار در ازای نفت صادراتی ایران می تواند تصمیم ایران برای کاهش وابستگی به دلار را با چالش روبرو کند. همچنین تصمیم به محدود کردن پرداخت وام به ایران، شرکتهای ایرانی در فراهم کردن اعتبار مالی برای خریدهای خارجی رابا مشکل روبرو کند.

ایران هنوز هیچ واکنش رسمی در این رابطه نشان نداده است.

در ماه فوریه دولت ژاپن اعلام کرد که اموال و دارایی های افراد و گروه های مرتبط با برنامه های هسته ای ایران را مسدود می کند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +157حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +124سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +116حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +113کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +105«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +104رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +89پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +85لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +84نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +82مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت