دختر فراری: فقط یک دقیقه فرصت می خواستم

دختر فراری: فقط یک دقیقه فرصت می خواستم

دختر فراری از خانه ، که خودرویی را سرقت کرده بود، ساعتی بعد از سوی ماموران انتظامی فشم دستگیر شد. به گزارش جام جم ، بامداد روز گذشته مردی در تماس با مرکز فوریت های پلیسی 110با ارائه شکایتی عنوان کرد، راننده یک آژانس است و ساعتی قبل وقتی دختر جوانی را در حوالی سعادت آباد سوار خودروی خود کرده این دختر او را به بهانه خرید آب معدنی وادار به ترک خودرو کرده و در این هنگام دختر مسافر خودرو را سرقت کرده است.

به دنبال این شکایت ، پرونده ای در این خصوص تشکیل و شماره خودروی به سرقت رفته از سوی دختر جوان به مراکز انتظامی گزارش شد.

ساعتی بعد
ساعتی پس از مطرح شدن این شکایت ، ماموران گشت کلانتری فشم با مشاهده این خودرو، آن را متوقف و دختر جوان را بازداشت کردند. با تشکیل پرونده ای در این ارتباط، صبح دیروز دختر جوان در دادسرای جنایی مقابل دادیار سلیمانی قرار گرفت. این دختر خود را فریبا معرفی و عنوان کرد، پس از مشاجره و اختلاف با والدین ، محل سکونت خود را در یکی از شهرهای شمالی ترک کرده و به تهران متواری شده است. وی افزود: وقتی نیمه شب در جستجوی محلی برای استراحت بودم ، راننده خودرو مرا سوار کرد و سپس او را فریب دادم و خودرواش را سرقت کردم و قصد داشتم به یکی از شهرهای شمالی سفر کنم که در میانه راه پلیس مرا دستگیر کرد. با ثبت این اعترافات ، دادیار شعبه دوم دادسرای جنایی دستور شناسایی بستگان این دختر را صادر کرد. دادیار جنایی پس از صدور قرار قانونی به خبرنگار ما گفت: تحقیقات اولیه حاکی است که این دختر خود را با اسامی مختلف معرفی کرده و اظهارات ضدونقیض وی موجب شده است تا نحوه سرقت خودرو و ارتباط با راننده خودرو همچنان مبهم بماند. دادیار جنایی افزود: متهم در تحقیقات عنوان کرد برای سرقت خودرو تنها در انتظار یک دقیقه فرصت بوده است. سلیمانی با هشدار به خانواده ها از آنها خواست ، مراقب فرزندان جوان خود باشند و در مقابل رفتار آنها همدلی و محبت را جایگزین واکنش های منفی کنند. دادیار جنایی تصریح کرد: در حال حاضر و به دلیل ارائه نشدن اطلاعات لازم از سوی دختر فراری از خانه ، تلاش برای شناسایی خانواده او ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی