متهم قبل از اعدام مرد

متهم قبل از اعدام مرد

یک زندانی که در انتظار اجرای حکم اعدام خود بود در اثر بیماری درگذشت. این مرد 38 ساله که محمدرضا نام داشت عصر شنبه 29اردیبهشت ماه جاری درحالی در زندان رجایی شهر بر اثر عفونت داخلی و عوارض ناشی از آن از پای درآمد که سال 79 به اتهام قتل شخصی به هویت غلامرضا و ارتباط نامشروع با همسرش به قصاص نفس- اعدام- محکوم شده بود.

به گزارش خبرنگار ما؛ 17 آبان ماه سال 78 درپی کشف جسد مرد 40ساله ای به نام غلامرضا در بزرگراه پونک، حوالی باغ فیض، همسر 31ساله وی به نام «سیما» بازداشت شد.
«سیما» وقتی تحت بازجویی پلیسی و قضایی قرار گرفت، پذیرفت پس از ارتباط نامشروع با مردی به نام محمدرضا، نقشه قتل همسرش را طراحی کرده است. به دنبال اعترافهای این زن مبنی بر اینکه محمدرضا با ضربات چاقو مرتکب قتل غلامرضا شده است، متهم شناسایی و پس از دستگیری به جرم خود اعتراف کرد. بدین ترتیب و با اعترافهای صریح متهمان، همتیار، قاضی پرونده، محمدرضا را به اتهام قتل محمد و ارتباط نامشروع به قصاص نفس- اعدام- و «سیما» همسر مقتول را به اتهام معاونت در قتل 20 سال و به اتهام ارتباط نامشروع به 15 سال حبس محکوم کرد. گفتنی است؛ با تأیید این رأی از سوی دیوان عالی کشور، «محمدرضا» در انتظار اجرای حکم قصاص بود که بر اثر بیماری در زندان رجایی شهر فوت کرد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیفنس نت‌ورک: آمریکا اطلاعات کمک‌های چین به برنامه موشکی جمهوری اسلامی را روزانه به اسرائیل می‌دهد
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • طراحی‌های این مهندسان مشکلات واقعی را بی سرو صدا حل می‌کنند
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود