جشن تولد در تهران برای خبرنگار مفقود بی بی سی

جشن تولد در تهران برای خبرنگار مفقود بی بی سی

شصت و پنج روز پس از ناپدید شدن آلن جانستون، خبرنگار بی بی سی در غزه، دوستان و همکاران او آماده می شوند چهل و پنجمین سالگرد تولدش را جشن بگیرند. هدف از برگزاری این مراسم تاکید بر خواسته آنها برای آزادی آقای جانستون است.
آلن جانستون روز دوازدهم مارس در شهر غزه هنگامی که از محل کار عازم خانه بود، ناپدید شد

دفتر بی بی سی در تهران نیز به همین مناسبت مراسمی را تدارک دیده که روز پنجشنبه (17 مه) با حضور شماری از روزنامه نگاران داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.

ماشاء الله شمس الواعظین، سخنگوی انجمن دفاع از آزادی مطبوعات در ایران، قرار است در این مراسم سخنانی ایراد کند.

رییس مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران نیز با شرکت در این مراسم بیانیه "بان کی مون"، دبیرکل این سازمان، را که اخیرا انتشار یافت، قرائت خواهد کرد.

فرانسیس هریسون، گزارشگر بی بی سی در تهران، درمورد گردهمایی در تهران گفت با توجه به فضای دفتر بی بی سی حدود پنجاه نفر به این مراسم دعوت شده اند و به مناسبت تولد آقای جانستون کیکی هم سفارش داده شده که با تصویر وی با شعار "آلن را آزاد کنید" تزئین شده است.

در حالیکه همکاران آلن جانستون در نقاط مختلف بریتانیا و جهان با تجمع در مقابل ساختمان های بی بی سی به ناپدید شدن وی اعتراض کرده اند، نهادها و شخصیت های مختلف جهانی، از جمله سازمان های خبری، اتحادیه اروپا، بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل و تونی بلر، نخست وزیر بریتانیا، محمود عباس، رییس و اسماعیل هنیه، نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطینی و مروان برغوثی، از رهبران جناح فلسطینی فتح که در اسرائیل در زندان بسر می برد، خواستار آزادی بدون قید و شرط خبرنگار بی بی سی شده اند.

آلن جانستون که 45 سال دارد، روز دوازدهم مارس در شهر غزه هنگامی که از محل کارش عازم خانه بود، ناپدید شد.

این خبرنگار بی بی سی در سال 1991 به سرویس جهانی بی بی سی پیوست و طی شانزده سال اخیر، هشت سال به عنوان خبرنگار در کشورهای مختلف کار کرده است. وی قبلا در ازبکستان و افغانستان نیز برای بی بی سی گزارش تهیه کرده بود.

آقای جانستون از سه سال قبل در غزه زندگی می کرد و تنها خبرنگار غربی بود که با وجود تنش ها و درگیری های فراوان، به طور دائم در این منطقه بسر می برد.

اخیرا، یک نوار ویدئویی که ادعا می شود از جانب ربایندگان آلن جانستون، خبرنگار بی بی سی باشد، به شبکه تلویزیونی عرب زبان الجزیره فرستاده شد.

در این نوار تقاضای آزادی زندانیان مسلمان در زندان های بریتانیا مطرح شده اما تنها به یک اسم خاص یعنی اسم ابوقتاده که یک فرد روحانی است، اشاره می شود.

بی بی سی گفته است درباره تقاضاهایی که از دولت بریتانیا شده، اظهارنظر نمی کند و همچنان نگران وضعیت آلن جانستون و خواستار آزادی فوری وی است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +381شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +295شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +267شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +229رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +172علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +160پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +147برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +140ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +139استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +129یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد