ایران خواهان عذرخواهی شبکه الجزیره شد

ایران خواهان عذرخواهی شبکه الجزیره شد

رییس مجلس ایران ورود خبرنگاران شبکه خبری الجزیره به مجلس شورای اسلامی را تا زمان عذرخواهی این شبکه به خاطر آنچه وی اهانت به آیت الله سیستانی، مرجع شیعیان عراق خواند ممنوع کرده است.
شبکه الجزیره پیش از این نیز در ایران با محدودیت هایی مواجه بوده است

غلامعلی حداد عادل، در نشست علنی روز یکشنبه، 16 اردیبهشت گفت که شبکه الجزیره در برنامه ای به مردم عراق و مراجع تقلید به خصوص آیت الله سیستانی 'اهانت' کرده است.

آقای حداد عادل گفت که این اقدام شبکه الحزیره باعث جریحه دار شدن احساسات مردم عراق شده است. طی روزهای اخیر تظاهراتی در شهرهای عمدتا شیعه نشین عراق در اعتراض به شبکه الجزیره صورت گرفته است.

رییس مجلس ایران با محکوم کردن الجزیره افزود تا زمانی که این شبکه به صورت رسمی عذرخواهی نکند، خبرنگاران آن حق ورود به مجلس ایران را نخواهند داشت.

این در حالی است که شش نماینده مجلس شورای اسلامی ایران طی تذکری کتبی به وزیر امور خارجه و فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران خواهان اخراج خبرنگاران الجزیره از ایران شده اند.

نمایندگان تفت، قائنات، بیرجند، آمل، قم و تبریز، شبکه الجزیره را به اتخاذ مواضع جانبدارانه در عراق متهم کرده و گفته اند که ایران باید خبرنگاران این شبکه را از ایران اخراج کند.

جنجال جدید بر سر شبکه الجزیره از زمانی آغاز شد که احمد منصور، مجری مصری یک برنامه گفتگوی الجزیره، مواضع آیت الله سیستانی، مرجع شیعیان عراق را مورد سئوال قرار داد و این سئوال را مطرح کرد که فتاوی صادر شده از سوی آیت الله سیستانی از سوی خود وی نگاشته شده یا خیر.

این برنامه الجزیره باعث خشم شیعیان عراق شد که اکثریت جمعیت این کشور را تشکیل می دهند. آیت الله سیستانی در ایران متولد شده اما از سال ها پیش در عراق و در شهر نجف ساکن شده و میلیون ها مقلد در سراسر جهان دارد.

شبکه الجزیره پیش از این نیز در ایران با محدودیت هایی مواجه بوده است. در نا آرامی های اهواز در آوریل 2005، فعالیت های این شبکه به علت داشتن نقش احتمالی در این ناآرامی ها به حالت تعلیق در آمده بود.

ایران همچنین پیش از این هم در مورد عملکرد شبکه الجزیره انتقادهایی مطرح کرده و سفیر قطر در همین رابطه به وزارت امور خارجه ایران احضار شده است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +314ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید