مرگ؛ آخرین حق‌السکوت برادر ۱۲ ساله یک زن

مرگ؛ آخرین حق‌السکوت برادر 12 ساله یک زن

برادر 12 ساله یک زن خیانتکار وقتی می‌خواست از جوان آشنا حق‌السکوت بگیرد نمی‌دانست قربانی جنایتی خاموش خواهد شد.

عامل این قتل که 17 سال بیشتر نداشت پس از گذشت سه سال در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه و به قصاص نفس ـ اعدام ـ محکوم شد.

به گزارش تهران امروز، روز سوم اردیبهشت‌ماه سال 83، پسر جوانی وقتی به کارتن خون‌آلود در دستان مستاجر خانه پدری‌اش برخورد به‌خاطر ناپدید شدن برادر 12 ساله‌اش با نام «شهرام» پلیس را در جریان این موضوع قرار داد.

وقتی ماموران روستای علی‌آباد قاجار در چهاردانگه مستاجر 17 ساله‌ای به‌نام «علی‌اکبر» را به‌خاطر قطره‌های خون تحت بازجویی گرفتند، شنیدند او یک سگ را کشته و داخل این کارتن قرار داده بود.

با وجود این ادعای انحرافی، جوان 17 ساله به‌خاطر ناپدید شدن شهرام بازداشت شد و زمانی که دید همه او را گناهکار می‌دانند، سکوت خود را شکست و پرده از جزئیات یک رابطه پنهانی و جنایی تلخ برداشت.این پسر به تیم تحقیق گفت: «من مستاجر پدر شهرام هستم و در یک باغ کارگری می‌کنم. از 6 ماه پیش داماد این خانواده به‌خاطر خیانت در امانت به زندان افتاد و همسر جوان او به خانه پدرش برگشت. نمی‌دانم چرا دلباخته این دختر شدم. می‌دانستم او همسری دارد اما نتوانستم از ابراز علاقه به وی جلوگیری کنم. دختر صاحبخانه نیز به من علاقه‌مند بود، یک رابطه کاملاً پنهانی بین ما ایجاد شد اما نزد برادرش لو رفت».

وی افزود: از وقتی «شهرام» فهمید من و خواهرش قرارهای پنهانی داریم به پر و پایمان پیچید و در ازای گرفتن حق‌السکوت، قول داد به کسی چیزی نگوید.

هر روز چیز تازه‌ای از من می‌خواست، بارها کلافه‌مان کرد به اندازه‌ای مزاحم بود که عصبانی‌ام کرده بود. تا اینکه روز دوم اردیبهشت‌ماه وقتی من و او در خانه تنها بودیم باز پول خواست و با لحن تحقیرآمیزی من را مسخره کرد. با خشم به سمتش حمله کردم و با چند ضربه چاقو او را کشتم: نمی‌دانستم با جسد چه کنم. ابتدا داخل کارتن جاسازی کردم. شب را در کنارش خوابیدم تا اینکه فردای روز جنایت جسد را به باغی که در آن کار می‌کردم انتقال داده و زیر درختی به خاک سپردم.

با ادعاهای هولناک جوان 17 ساله، ماموران پلیس به باغ اعزام شدند و در حفاری زیر یک درخت، پیکر بی‌جان پسر 12 ساله را بیرون کشیدند.

در دادگاهساعت 11 ظهر دیروز (سه‌شنبه 11 اردیبهشت‌ماه ) قاضی عزیزمحمدی و چهار قاضی مستشار ( رحیمی، باقری، سالاری و عبداللهی ) در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران، عامل این جنایت تلخ را محاکمه کردند.در ابتدای جلسه، دادیار رضوانفر در مقام نماینده دادستان به بررسی کیفرخواست پرداخت و با گناهکار دانستن عامل جنایت که 20 ساله شده است خواستار مجازات وی شد.

سپس رئیس دادگاه با بیان اینکه پدر قربانی خردسال در جلسه حاضر نیست و خواسته قصاص نفس ـ اعدام ـ‌ وی را به صورت کتبی در اختیار هیات قضایی قرار داده است از عامل قتل خواست در جایگاه بایستد.

علی‌اکبر در پشت تریبون دفاع گفت: «من دلباخته خواهر مقتول بودم، قرار گذاشتیم از شوهر زندانی‌اش طلاق گرفته و با من ازدواج کند. در آن زمان نیز بیماری افسردگی داشتم و این دختر باعث شده بود خودم را باور کنم. هیچ رابطه‌ای بین من و خواهر مقتول نبود اما شهرام با وجودی کمی سنش از موقعیت پیش آمده استفاده کرده و ما را اذیت می‌کرد، چاره‌ای جز این کار در اوج عصبانیت نداشتم و پشیمانم.

بنابر گزارش‌ خبرنگار جنایی ما هیات قضایی پس از شور، عامل قتل پسربچه را گناهکار شناخته و به قصاص نفس ـ اعدام ـ محکوم کردند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +333شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +266روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +236اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +215شاهزاده رضا پهلوی ۲۵ بهمن را روز جهانی اقدام در همبستگی با «انقلاب شیر و خورشید» اعلام کرد
  • +183بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • +179شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • +166نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • +163نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • +155تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • +153سه عضو سابق سپاه پاسداران در بحبوحه تشدید تنش‌ها با تهران از آمریکا اخراج شدند