حقه کثیف یک روزنامه چاپ لندن به رقیبش

حقه کثیف یک روزنامه چاپ لندن به رقیبش

رقابت‌های شدید رسانه‌ای در لندن صاحبان مطبوعات را بر آن داشته است تا برای پیشی گرفتن از یکدیگر به اعمالی عجیب و غریب و بعضا کارآگاه‌بازی متوسل شوند. در همین راستا روزنامه گاردین امروز از «حقه کثیفی» که روزنامه لاندن لایت به روزنامه رقیب خود لاندن پیپر زده است پرده برداشت.

روزنامه گاردین آورده است که لاندن لایت یک گزارش تصویری از رقیب سرسخت خود تهیه کرده که نشان می‌دهد کارگران آنها روزنامه‌های برگشتی را در مقادیر بسیار زیاد معدوم کرده یا به سطل‌های زباله و محل‌های مخصوص کاغذ باطله می‌برند.
این گزارش تصویری که مدرک بسیار خوبی برای اثبات دروغ بودن ادعای رقیب مبنی بر بالاتر بودن تیراژ روزنامه آنها است باعث ناراحتی شدید مسوولان روزنامه لاندن پیپر شده است.شرکت آسوشیتدنیوز پیپرز که ناشر لاندن لایت است قصد دارد این گزارش تصویری افشاگرانه را در نسخه‌های زیادی میان خریداران رسانه‌ای و آگهی‌دهندگان توزیع کند.دو روزنامه لاندن لایت و لاندن پیپر به شدت برای جذب آگهی‌های بازرگانی با یکدیگر در رقابت هستند و این رقابت زمانی به اوج خود رسید که روزنامه لاندن پیپر متعلق به نیوز اینترنشنال اعلام کرد شمارگان خود را از 400 هزار نسخه در روز به 500 هزار نسخه در روز افزایش داده است.با اعلام این خبر مسوولان لاندن لایت فردی به نام سویینا برن را که افسر و کارآگاه تجسس سابق اسکاتلندیارد است استخدام کرد تا از چند و چون این ادعا مطلع شود.این پلیس بازنشسته کارکشته نیز توانسته است یک گزارش تصویری بسیار جنجال‌برانگیز از این رسوایی بزرگ تهیه کند. پیش از این و زمانی که تیراژ هر دو روزنامه 400 هزار نسخه در روز بود وضعیت آگهی‌ها برای لاندن لایت چندان بد نبود اما وقتی روزنامه رقیب اعلام کرد 100 هزار نسخه در روز به تیراژ خود افزوده است وضعیت آگهی‌های لاندن لایت متزلزل شد این بود که به فکر چاره افتاد.بر همین اساس آنها با تهیه این فیلم که نشان می‌دهد نه تنها افزایش تیراژ رقیب یک دروغ است بلکه بسیاری از محصولات آنها برگشتی است انتقام سختی از لاندن پیپرز گرفته‌اند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +303ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +273شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +203وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +194نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +174ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +161فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +159شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +149وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید