گوشی غیرقانونی فعال بیاورید جایزه نفیس بگیرید

گوشی غیرقانونی فعال بیاورید جایزه نفیس بگیرید

حتی یک مورد گوشی قاچاق و غیر مجاز فاقد برگ سبز گمرک و مجوز بازرگانی که رجیستر و وارد شبکه ارتباط سیار شده باشد، وجود ندارد.

سیتنا- مهندس غلام‌علی سلیمانی، مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخ‌گویی به شکایات شرکت مخابرات ایران، تصریح کرد: امکان فعال شدن هیچ نوع گوشی غیر مجاز و قاچاق تلفن همراه به جز سونی‌اریکسون در شبکه ارتباطات سیار وجود ندارد.  سلیمانی در خصوص گوشی‌های سونی‌اریکسون، گفت: این گوشی‌ها، به دلیل وجود نرم‌افزار کامپیوتری ویژه خود، مستثنی است. البته این گوشی نه به دلیل وجود مشکلی در سیستم مخابرات و شرکت ارتباطات سیار، بلکه به دلیل سیستم نرم‌افزاری خود، در شرایط متفاوتی قرار دارد. وی گفت: علم امروز، ثابت کرده است که امکان رجیستر شدن سایر گوشی‌ها نظیر نوکیا، سامسونگ و نظایر آن در شبکه ممکن نیست.

مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخ‌گویی به شکایات شرکت مخابرات ایران، در پایان، تاکید کرد: در صورت یافتن حتی یک گوشی غیر قانونی فعال در شبکه تلفن همراه، جایزه نفیسی اهدا خواهیم کرد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اف-۲۲ها در آسمان و تاماهاوک‌ها در دریا؛ آمریکا چگونه ماشه را می‌کشد؟
  • اعتراف رئیس حفاظت اطلاعات سپاه به هدف قرار دادن بیش از ۱۵ هزار شهروند جهت پیشگیری از اعتراضات
  • هجوم هزاران ماهیگیر به رودخانه‌ای در نیجریه برای صید بزرگترین ماهی + ویدیو
  • سی‌ان‌ان: اسرائیل در حالت آماده‌باش کامل؛ احتمال حمله مشترک با آمریکا به ایران در روزهای آینده
  • وزارت خارجه آمریکا برای ۱۸ مقام جمهوری اسلامی و خانواده‌شان محدودیت ویزا وضع کرد
  • وزارت کشور استرالیا درباره دختر رحیم‌صفوی: در صورت تهدید امنیت ملی، ویزا لغو یا رد می‌شود
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا از ۲ اسفند برای حمله آماده است؛ ترامپ هنوز دستور نداده
  • برندگان جوایز بهترین تک عکس مسابقه جهانی سونی در ۱۰ شاخه؛ از معماری و سبک زندگی تا حیات‌وحش و سفر
  • وال استریت ژورنال: آمریکا هدف قرار دادن رهبران ایران و سایت‌های هسته‌ای را بررسی می‌کند
  • ویدیوی سخنان کریستیان امانپور که موجب حمله کلامی چند فعال ایرانی به وی شد