ایران: نامه دولت بریتانیا را منتشر نمی کنیم

ایران: نامه دولت بریتانیا را منتشر نمی کنیم

وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد که تصویر نامه 'عذرخواهی' دولت بریتانیا از این کشور بر سر مساله ملوانان را منتشر نمی کند.
آقای حسینی گفته است که مرسوم نیست دولت ها چنین نامه هایی را رسانه ای کنند

محمد علی حسینی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به خبرنگاران گفت که دولت بریتانیا طی نامه ای اعلام کرده که "ملوانان و تفنگداران این کشور هنگام ورود به آب های سرزمینی ایران، قصد خشونت آمیزی نداشتند."

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در این نامه همچنین بر ضرورت جلوگیری از تکرار وقوع حوادثی از این دست در آینده تاکید شده است. وی افزوده که این نامه از طریق سفارتخانه های دو کشور مبادله شده است.

آقای حسینی در بیان دلیل عدم انتشار این نامه گفته است که "مرسوم نیست دولت ها چنین نامه هایی را رسانه ای کنند."

بریتانیا ارسال نامه به ایران و عذرخواهی از این کشور را رد می کند و تاکید می کند که نظامیان بریتانیایی در هنگام بازداشت توسط نیروهای ایرانی در آب های عراق حضور داشتند.

مذاکره با آمریکا

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت که دیدار وزرای خارجه ایران و آمریکا در حاشیه کنفرانس عراق، در حال حاضر در دستور کار ایران قرار ندارد.

وی افزود که جمهوری اسلامی خواهان برپایی کنفرانس امنیتی عراق در بغداد است.

گفته می شود ترکیه یا مصر میزبان دور جدید نشست کنفرانس عراق خواهند بود. در دور اول، نمایندگان کشورهای همسایه عراق و آمریکا به همراه چند کشور دیگر در بغداد در مورد برقراری ثبات و امنیت در عراق به گفتگو نشستند.

این دور از مذاکرات قرار است در سطح وزرای امور خارجه برگزار شود.

جشن هسته ای ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در مورد برپایی جشن هسته ای و خبر خوشی که قرار است فردا توسط رییس جمهوری ایران در نطنز اعلام شود گفت: "اگر 24 ساعت منتظر بمانید، مباحث مربوط به آن را از زبان آقای احمدی نژاد خواهید شنید."

آقای حسینی تعلیق فعالیت های غنی سازی اورانیوم توسط ایران را رد کرد و گفت: "ایران درباره حقوق قطعی خود مذاکره نخواهد کرد، اما حاضر است در مورد مسایل مربوط به عدم انحراف هسته ای ایران مذاکره کند."

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +314ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +203اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید