قتل آنلاین در مرکز تلویزیونی سی.ان.ان

قتل آنلاین در مرکز تلویزیونی سی.ان.ان
خبرنگاران جنایی سی.ان.ان این بار برای گزارش تیراندازی مرگبار به خیابان‌ها نرفتند، بلکه مرد جنایتکار خود به مرکز سی.ان.ان آمد تا جنایتی خونین را رقم زند.

به گزارش سی‌ان‌ان در جریان این جنایت که سه‌شنبه گذشته در محوطه مرکز تلویزیونی این شبکه خبری در جنوب آتلانتا قرار دارد، لحظاتی بعد از آن‌که یک زن جوان به ضرب گلوله از پای درآمد، دوربین‌های فیلمبرداری لحظه به لحظه ماجرای این جنایت را گزارش کردند.

ساعت یک و نیم بعدازظهر سه‌شنبه، وقتی خبرنگاران سی ان ان در مرکز تلویزیونی این شبکه در جنوب شهر آتلانتا در حال تهیه گزارش و خبر بودند، ناگهان صدای شلیک چند گلوله در حیاط مجتمع را شنیدند.

شلیک‌ها توسط یک مرد مهاجم در فاصله بسیار اندکی از مجتمع مرکزی سی ان ان که شامل سرپرستی و استودیوها است صورت گرفته بود و در جریان آن مرد مسلحی بعد از مشاجره با یک زن جوان اقدام به شلیک کرده بود که بر اثر شلیک‌ها، این زن و زن دیگری مجروح شدند که یکی از آنها لحظاتی بعد در مسیر انتقال به بیمارستان جان باخت.

 به گفته مسئولان گارد امنیتی سی ان‌ان، شلیک مرگبار پس از نزاع شدید مرد مسلح و زن جوان در نزدیکی یک پله برقی صورت گرفت و لحظاتی بعد از این شلیک، مقامات امنیتی به سرعت واکنش نشان داده و مرد مسلح هدف قرار گرفت.

لائورا برناردینی از مقامات شبکه خبری سی‌ان‌ان با بیان این‌که تهیه گزارش از شلیک در محوطه شبکه تلویزیونی بسیار عجیب و غیرمنتظره بود، گفت شلیک‌ها باعث بی‌نظمی و هرج و مرج در مرکز سی ا ن ان شد و تحریریه این مرکز به سرعت تخلیه شد.

 لحظاتی بعد از وقوع این جنایت، کریستی پائول از گویندگان شبکه سی ان ان در نخستین بخش خبری در حالی که به‌شدت هیجان‌زده بود گفت لحظاتی قبل تعدادی از کارمندان شبکه وحشت‌زده ساختمان شبکه را تخلیه کردند چرا که جنایتی در محوطه شبکه رخ داده بود.

سی ان ان در فاصله بسیار کمی از وقوع جنایت تصاویری از مرد مسلح را که در کنار یک در شیشه‌ای هدف قرار گرفته بود پخش کرد. پلیس آتلانتا نام تیرانداز و زن مقتول را فاش نکرده است اما مقامات محافظتی سی‌ان‌ان در نخستین واکنش‌ها گفتند مقتول احتمالاً یکی از کارمندان سی ان ان بوده است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • مدیر مرکز ضد تروریسم آژانس امنیت ملی آمریکا در مخالفت با جنگ ایران استعفا داد
  • وزیر امور خارجه آلمان: ایده تغییررژیم کنترل‌شده در ایران غیرواقعی است
  • ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • اسرائیل خطاب به بسیجیان: آیا ارزش دارد جانتان را برای رهبران پوشالی به خطر بیاندازید؟
  • واشنگتن پست: اسرائیل ایرانیان را به شورش فرا می‌خواند به‌رغم آنکه از احتمال «قتل‌عام» آنها آگاه است
  • هشدار شاهزاده رضا پهلوی به سرکوبگران در شب چهارشنبه سوری: از ساعت ۶ بعدازظهر خیابان‌ها را ترک کنید
  • شیرین عبادی همکاری با تیم حقوقی رضا پهلوی را تأیید کرد:رژیم می‌خواهد زمین سوخته تحویل دهد
  • ترامپ : ناتو در این جنگ کنار ما نیست؛ نیازی هم به آن نداریم
  • +326ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +275شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +256اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +184ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +165فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +163شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد