ژنرال روس: احتمال حمله به ایران همزمان ...

معاون آکادمی امور استراتژیک روسیه از دولت کشورش خواست با همراهی چین و فرانسه قطعنامه‌ محکومیت حمله نظامی آمریکا علیه ایران را در شورای امنیت تصویب کند.

 ژنرال «لئونید ایواشف» که در جمع خبرنگاران سخن می گفت ، از آمریکا به خاطر "تأمین منافع خود از راه تعدی به منافع دیگر اعضای جامعه بین الملل" انتقاد کرد و گفت: اگر بخواهیم به وجدان مقامات آمریکایی تکیه کنیم راه به جایی نخواهیم برد و از این رو ، تنها کارهایی مثل قطعنامه محکومیت حمله به ایران می تواند کارساز باشد .

این ژنرال روس با اشاره به این که مطبوعات غربی و اسرائیلی از احتمال حمله اتمی به ایران خبر داده اند ، گفت:امکان اینکه آمریکا علیه ایران از سلاح های هسته ای تاکتیکی بهره ببرد ، منتفی نیست و این درحالی است که ایران سلاح اتمی ندارد که بخواهد مقابله به مثل کند و خیال امریکایی ها از این بایت راحت است .
معاون آکادمی امور استراتژیک روسیه درباره زمان احتمالی حمله به ایران نیز گفت:نمی دانم این حمله چه زمانی می تواند رخ دهد ولی نگاهی به حملات پیشین آمریکا به یوگسلاوی و عراق نشان می دهد که این حملات همزمان با برگزاری یکی از جشن های یهودیان انجام شده است که از چهارم مارس تا چهارم آوریل (اسفند - فروردین) را شامل می شود .

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +306ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +176ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +162فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +155شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید