پیشنهادمقام نظامی امریکا برای ترمزدار کردن قطارهسته ای

یک مقام نظامی ارتش آمریکا اعلام کرد: قطار هسته ای ایران ، همانگونه که محمود احمدی نژاد نیز گفته است ، واقعا بی ترمز است و دنده عقب هم ندارد .

 به نقل از بخش انگلیسی VOA ، کلنل اریک فراندزا ، در یادداشتی که به چند روزنامه اروپایی و آمریکایی ارسال داشته است ،نوشت: بی ترمز بودن این قطار مربوط به زمانی است که ما با ایرانی ها با زبان زور وتحکم صحبت می کنیم ولی اگر با لحنی نرم تر با آنها سخن بگوییم و سیاست خود را در قبال ایران تغییر دهیم ، آنها برای دیدن دوستان جدید خود و سوار کردن آنها به این قطار ، دست به کار نرمز شده و دستکم  سرعت قطار را کم خواهند کرد .

وی تصریح کرد: با ایرانی ها نه می توان با زبان زور صحبت کرد و نه حتی تحریم های اقتصادی علیه آنها می تواند ما را به نتیجه برساند .

این مقام آمریکایی افزود: اگر به یاد بیاوریم که ایران به عنوان دومین صادر کننده نفت اوپک نقش مهمی در بازار انرژی دارد و می تواند با مسدود سازی تنگه هرمز ، دنیا را با بحران انرژی مواجه کند ، در خواهیم یافت که جبهه گیری در مقابل تهران بی فایده است و تنها به افزایش تنش ها می انجامد .

وی افزود: حتی انتشار اخباری مثل پایان یافتن نفت ایران در 2015 میلادی و تهدید این کشور به حمله نظامی نیز کارساز نخواهد بود .

این نظامی امریکایی سپس با توصیه به مقامات واشنگتن به اصلاح ادبیات خود ، از آنها خواست سیاست خود را نه فقط در مقابل تهران که در برابر کل جهان اسلام تغییر دهند و راه را برای گفت وگو های مسالمت آمیز بگشایند .

فرانزا که دو سال در عراق حضور داشت در بخش دیگری از یادداشت خود نوشت:ما نظامی ها از بابت جنگ ، امتیازات خوبی از دولت می گیریم و از این بابت احساس رضایت داریم اما واقعیت اینجاست زمانی در کوچه های بغداد قدم می زدم و جنازه های زنان و بچه های عراقی را می دیدم که در این جنگ کشته شده اند ، به خودمان  لعنت می فرستادم که چرا از راه تجارت اسلحه و راه اندازی جنگ کسب درآمد می کنیم .
ای کاش سیاستمداران ما می فهمیدند که دنیای سیاست مثل کوچه ها و خیابان های شهر نیست که در آن دعوایی را راه بیندازند و سپس از آنجا فرار کنند

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی