احمدی نژاد: ترمز قطار هسته ای را دور انداختیم

محمود احمدی نژاد، رییس جمهوری ایران بر عدم عقب نشینی ایران در مساله هسته ای تاکید کرد و گفت که "ما ترمز قطار هسته ای را دور انداخته ایم."
احمدی نژاد: ما ترمز و دنده عقب قطار هسته ای را دور انداختیم

رییس جمهوری ایران در همایشی در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی گفت که ایران فن آوری تولید سوخت را هم اکنون در اختیار دارد و افزود "این قطار در حال حرکت است و ترمز و دنده عقب ندارد، چون ما ترمز و دنده عقب را کنده و دور انداختیم."

محمود احمدی نژاد با اشاره به اینکه سیاست های هسته ای ایران توسط رهبری ایران تدوین شده گفت که مسئولان باید این سیاست ها را به اجرا بگذارند و دشمنان را مایوس کنند و ما دست های خائنان به کشور را قطع خواهیم کرد."

آقای احمدی نژاد دستیابی به فن آوری هسته ای را تنها دسترسی به یک دانش و فن نخواند بلکه آن را رویارویی دنیای استکبار با توانمندی انقلاب ایران دانست و افزود که غربی ها نگران غنی سازی اورانیوم توسط ایران نیستند بلکه نگران انقلاب هستند.

آمریکا، اسرائیل و کشورهای غربی ایران را متهم می کنند که به دنبال دسترسی به سلاح های هسته ای است اما ایران می گوید که برنامه هسته ای این کشور، ماهیتی صلح آمیز دارد.

رییس جمهوری ایران در سخنان خود با اشاره به دیدارش با گروهی از مسیحیان آمریکا گفت: "دوران سلاح اتمی به پایان رسیده و اگر سلاح هسته ای به درد می خورد، می توانست مانع از شکست جورج بوش، در انتخابات میاندوره ای آمریکا و شکست این کشور در عراق شود."

محمود احمدی نژاد با بیان اینکه "سحر ساحران فرعونی، اثری در مقابل عصای موسی انقلاب ندارد" گفت: "غربی ها می دانند که ابتکار عمل در دست ایران است و آنها قبول کرده اند که ایران فن آوری هسته ای دارد."

آقای احمدی نژاد که سیاست های اقتصادی او در داخل با برخی انتقادها مواجه شده، در مورد تحریم های بین المللی وضع شده علیه ایران از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت:"وقتی که دشمنان ایران از مسیر زور به نتیجه نرسیدند، به تحریم اقتصادی روی آوردند اما باز هم توفیقی نداشتند."

اعضای شورای امنیت سازمان ملل در آخرین روزهای سال گذشته میلادی به اتفاق آراء قطعنامه ای را علیه ایران تصویب کردند که کشورهای عضو سازمان ملل را از فروش تجهیزات مرتبط با برنامه هسته ای ایران منع و سرمایه های افراد و شرکت های مرتبط با این برنامه ها را در بانک های خارج از ایران مسدود می کند.

آقای احمدی نژاد حجم قراردادهای منعقد شده پس از وضع قطعنامه تحریم ایران را پس از انقلاب بی سابقه خوانده است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +314ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید