احمدی نژاد: چرا باید از حمله آمریکا بترسیم؟

محمود احمدی نژاد، رییس جمهوری ایران در مصاحبه ای با تلویزیون "ای بی سی" آمریکا اتهامات آمریکا مبنی بر کمک تسلیحاتی به شورشیان در عراق را رد کرد و گفت که ایران خواهان صلح است و با هر نوع درگیری مخالف است.

آقای احمدی نژاد در این گفتگو که توسط "دایان سایر" خبرنگار تلویزیون "ای بی سی" آمریکا صورت گرفت بار دیگر خواهان خروج نیروهای آمریکایی از عراق شد و گفت راه استقرار صلح در عراق، خروج نیروهای خارجی از عراق است.

رییس جمهوری ایران در این مصاحبه خاطرنشان کرده که ایران از هر نوع درگیری پرهیز می کند و از درگیری و خونریزی احتمالی ناراحت خواهد شد.

رییس جمهوری ایران تاکید کرد که مشکلات جهانی تنها در صورت استفاده از منطق و دوستی حل خواهند شد و هیج نیازی به استفاده از زور وجود ندارد.

آقای احمدی نژاد در این مصاحبه با ابراز این نکته که ناامنی در عراق به سود ایران و ملل منطقه نیست گفت که دو کشور ایران و عراق دوستانی تاریخی هستند و روابط خوبی با همدیگر دارند.

رییس جمهوری ایران موضع کشورش در عراق را شفاف و آشکار خواند و گفت که ایران خواهان صلح و ثبات در عراق است.

آقای احمدی نژاد در پاسخ به این پرسش خبرنگار تلویزیون "ای بی سی" که آمریکا مدارکی را در مورد دخالت ایران در خشونت های عراق ارائه کرده گفت که "قضاوت یک طرفه آسان است اما آمریکایی ها در عراق مرتکب اشتباه شده و شکست خورده اند که این مایه شرم است و به همین خاطر است که آمریکایی ها دیگران را متهم می کنند اما این اقدام مشکل را حل نخواهد کرد."

آمریکا مقام های ایرانی "در بالاترین سطوح" را متهم کرده است که بمب های پیشرفته ای را که انفجار آنها در کنار جاده های عراق در حال افزایش است، در اختیار شورشیان شیعه در عراق قرار می دهند.

آقای احمدی نژاد با تاکید بر این که ایران با درگیری و بحران در عراق مخالف است گفت که ادامه بحران به نفع ایران نیست و به همین دلیل ایران با حضور نیروهای خارجی در عراق موافق نیست و آمریکایی ها باید عراق را ترک کنند و بعد از خروج نیروهای خارجی، صلح در عراق بوجود می آید.

وی در مورد مسدود کردن مرزها از سوی ایران برای جلوگیری از ورود سلاح و شبه نظامیان این سئوال را مطرح ساخت که آیا آمریکا می تواند مرزهای طولانی خود را مسدود کند.

رییس جمهوری ایران در مورد تعقیب قضایی افرادی که سلاح های ایرانی را به عراق منتقل می کنند گفت اینکه کاغذهایی را نشان می دهند و آنها را سند و مدرک می خوانند مشکلی را حل نمی کند، باید دادگاهی باشد که این موارد را ثابت کند.

آقای احمدی نژاد افزود که موضع دولت و سپاه پاسداران در عراق یکسان است و هر دو نهاد با بحران و حضور نیروهای بیگانه در عراق مخالفند اما ایران بر این باور است که آمریکا سیاستی را در پیش گرفته که طی آن تلاش می کند شکست ها و ناکامی های خود را پنهان کند و به همین جهت انگشت اتهام را به سوی دیگران دراز می کند.

رییس جمهوری ایران در مورد اقدام نظامی احتمالی آمریکا علیه ایران و اینکه آیا وی شخصا احساس ترس می کند، با کم خواندن احتمال چنین اقدامی گفت که "چرا باید بترسیم."

وی افزود که افراد عاقلی در آمریکا هستند که چنین اقدامات غیر قانونی را متوقف خواهند کرد.

محمود احمدی نژاد گفت: ملت ایران هر کسی را که به ایران حمله کند به شدت مجازات خواهد کرد.

محمود احمدی نژاد خاطرنشان کرده که ایران از هر نوع درگیری پرهیز می کند
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +179ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +176اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +157شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید