غارتگری نامه‌رسان قلابی از خانه زن میانسال!

 مرد جوانی در پوشش مامور اداره نامه‌رسانی و با تهدید اسلحه سرد طلا و جواهر و پول‌های نقد زن تهرانی را غارت کرد.
به گزارش خبرنگار سرویس حوادث ایسکانیوز، 10 صبح دیروز مرد ناشناسی با جعل عنوان مامور اداره نامه رسانی به خانه‌ای که در خیابان آیت الله کاشانی نشان کرده بود رفت و با تهدید زن صاحب خانه طلا و جواهراتش را غارت کرد و گریخت.


مینا 54 ساله امروز با حضور در دادسرای جنایی تهران گفت: در خانه‌ام استراحت می‌کردم که زنگ به صدا درآمد وقتی در را باز کردم مردی که خود را مامور پست جا زده بود نامه هایی را به دستم داد.

وی زمانیکه خواستم نامه‌ها را روی میز بگذارم به من حمله کرد و طلاهایم را دزدید و پا به فرار گذاشت ولی موتورش را جا گذاشت که مشخص شد آن هم دزدی است. گزارش ایسکانیوز می‌افزاید: پرونده‌ این ماجرا، امروز به رضا جعفری - معاون دادسرای ناحیه 27 تهران - سپرده شد تا چهره‌نگاری و تحقیقات جامع برای دستگیری متهم فراری صورت گیرد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.