پیام نظامی آمریکا به کشورهای منطقه

 رابرت گیتس وزیر دفاع جدید آمریکا به دنبال انتشار خبر مربوط به افزایش نیروهای نظامی آمریکا در خلیج‌فارس گفت: این اقدام واشنگتن واکنشی نسبت به عملکرد ایران نیست بلکه پیامی برای تمام کشورها است مبنی بر این که واشنگتن موقعیت خود در خلیج‌]فارس[ را حفظ خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز گیتس در جریان سفر سه روزه خود به عراق گفت: گمان می‌کنم این اقدام آمریکا پاسخی به ایران یا کشورهای دیگر منطقه نیست. وی افزود: به نظر من از این طریق ما پیامی را نه فقط برای تهران بلکه برای تمام کشورهای منطقه می‌فرستیم مبنی بر اینکه حضور منطقه‌ای آمریکا ادامه دارد.
وی افزود: ما مدت زمان طولانی اینجا بوده‌ایم و مدت زمان طولانی نیز اینجا خواهیم ماند و لازم است همه چه دوستان و چه مخالفان ما این را به یاد داشته باشند.

اظهارات گیتس در حالی است که بنا به گفته یک مقام ارشد نظامی آمریکا مسئولان نظامی آمریکا در خاورمیانه از پنتاگون خواسته‌اند به عنوان هشداری برای سوریه و ایران یک ناو هواپیما بر دیگر را به خلیج‌فارس اعزام کند. این مقام نظامی که نخواسته نامی از وی آورده شود افزایش نیروهای نظامی آمریکا در خلیج فارس را بالا بردن توان عملیات پیشگیرانه و انعطاف‌پذیری نیروهای آمریکایی در مقابل عملیات احتمالی غیر نظامی در خلیج فارس عنوان کرده است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +179ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +176اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +157شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید