آیا اسرائیل به ایران حمله می‌کند؟

تنها حمله نظامی قادر به متوقف کردن فعالیت هسته ای ایران است

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس از قدس، یک روزنامه چاپ فلسطین  اشغالی روز جمعه با استناد به نتیجه گیری یک محقق اسرائیلی ادعاکرد،  چیزی کمتر از حمله نظامی قادر به توقف ایران از تولید تسلیحات هسته ای  نخواهد بود.

به گزارش سرویس بین الملل شریف نیوز،‌ زوی شتابر، سرتیپ بازنشسته از «موسسه مطالعات امنیت  ملی دانشگاه تل آویو» درگفت و گو با روزنامه قدس پست مدعی شد: دیگر  امکان اعمال تحریم‌ها‌ی کارآمد جهت توقف ایران وجود ندارد.شتابر افزود : نتیجه گیری ما این است که بدون اقدام نظامی، قادر به  متوقف کردن ایران نخواهید بود.

بنابراین گزارش، این سرتیپ بازنشسته ی ارتش رژیم صهیونیستی به همراه  یفتح شاپیر مامور پیشین اطلاعاتی نیروی هوایی این رژیم، گزارش سالانه موسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی را در زمینه تعادل نظامی در خاورمیانه تهیه کردند.
شتابر با بیان اینکه تا پیش از انتشار گزارش یاد شده در تاریخ2  ژانویه(12 دی) سال2007 میلادی در این زمینه اظهار نظر نمی‏کند، از صحبت  درباره مقاله روزنامه قدس پست خودداری کرد. شاپیر هم اظهار نظری نکرد. این درحالی است که مقاله ی مندرج در روزنامه ی قدس پست به گزارش یاد شده استناد نکرده است. این نهاد پژوهشی سال گذشته، باتوجه به این که ایران همچنان برنامه ی هسته یی اش را به پیش می‌برد، مذاکره ی تهران با جامعه بین المللی را تلاش این کشور برای خرید زمان عنوان کرد.باوجود ادعای آمریکا و رژیم صهیونیستی، ایران همواره برصلح آمیز بودن  برنامه ی هسته یی اش اصرار می‌کند.به گزارش این خبرگزاری، محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری ایران، بارها خواستار نابودی رژیم صهیونیستی شده است و اسرائیل، ایران را سرسخت ترین  دشمن خود می‌داند.

 

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +305ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +175ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +162فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +154شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید