راز ۶ ازدواج پنهانی فاش شد

شکایت زن جوان از شوهرش ، راز ازدواج های پنهانی او را برملا کرد.
چند روز پیش زنی به شعبه هشتم دادسرای ناحیه 5 تهران مراجعه و از شوهرش شکایت کرد. این زن در تشریح ماجرا به بازپرس گلی پور گفت : 2 سال پیش با مردی به نام وحید آشنا شدم و باهم ازدواج کردیم تا این که 6 ماه قبل بین ما اختلافاتی به وجود آمد و از او شکایت کردم و به خانه پدری ام رفتم اما او به منزل پدری ام آمد و پس از جلب رضایتم ، به منزلش بازگرداند. وی افزود: یک ماهی وضعیت زندگی مان خوب بود اما به یکباره اوضاع به هم ریخت و مشاجره و آزار و اذیت هایش شروع شد و این بار شبانه خانه را ترک کردم و به منزل پدری ام رفتم.


تماس زن ناشناس راز مرد چند چهره را گشود
زن شاکی ادامه داد: یک هفته پیش زن جوانی با منزل پدری ام تماس گرفت و پس از گفتگو با من ، خودش را همسر صیغه ای شوهرم معرفی و بیان کرد که اکنون با او زندگی می کند و نشانه ای به من داد که حکایت از آن می کرد که شوهرم چند ماه پیش با وی مشاجره کرده و پرونده دعوای خانوادگی آنها در شعبه هشتم بازپرسی دادسرای صادقیه مطرح بوده که پس از موافقت طرفین ، زندگی خود را از سر گرفته اند. پس از شنیدن این حرفها از آن زن ، تصمیم گرفتم از شوهرم شکایت کنم تا از راز ازدواج پنهانی اش اطلاع یابم.

با اطلاعاتی که این زن در اختیار بازپرس پرونده قرار داد ، تحقیقات درخصوص زندگی پنهانی شوهر وی آغاز و معلوم شد که شوهر زن شاکی چندین پرونده شکایت های خانوادگی در شعبه هشتم بازپرسی و دادسرای شعبات دیگر دارد.
اغفال 5 زن از سوی مرد جوان
در بررسی از این پرونده ها معلوم شد مرد جوان پس از ازدواج با شاکی ، بدون اطلاع وی ، 5زن جوان را هم فریب داده و با آنها ازدواج موقت کرده و پس از مدت زمان کوتاهی ، آنها را ترک کرده و زنان جوان نیز برای گرفتن مهریه خود از وی شکایت کرده اند. بنا بر این گزارش ، راز زندگی های پنهانی مرد جوان فاش شد و بازپرس پرونده روز گذشته دستور احضار وی را برای ادامه تحقیقات قضایی صادر کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +335شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +270روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +236اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +232شاهزاده رضا پهلوی ۲۵ بهمن را روز جهانی اقدام در همبستگی با «انقلاب شیر و خورشید» اعلام کرد
  • +187بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • +179شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • +179نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • +164نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • +156تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • +138نور پهلوی: ایرانیان زیر نظامی زیسته‌اند که نماینده کرامت، آرمان‌ها و میراث آن‌ها نیست