سفارت آمریکا در امارات، عامل دستگیری متهم به قتل مقدس!

با دستگیری مجید کاووسی، شخصی که خود را قاتل قاضی مقدس معرفی می‌کرد، «بازتاب» جزییات بیشتری از جریان دستگیری وی به دست آورده است.


به گزارش خبرنگار «بازتاب»، این شخص که به امارات گریخته بود، ‌با تهیه طرحی پنج صفحه‌ای که در آن، برنامه ترور دیگر مقامات ایرانی را نوشته بود، به سفارت آمریکا در ابوظبی مراجعه و درخواست دیدار با سفیر آمریکا در امارات را می‌کند.


پس از مراجعات پیاپی که تا دو ماه طول می‌کشد، کاووسی اصرار می‌کند که باید با سفیر آمریکا دیدار کند و مدارک و اسناد و اخبار مهمی را که در اختیار دارد، به او نشان دهد، اما سخنان وی در روزهای نخست مراجعه جدی گرفته نمی‌شود. با این حال، پس از مدتی، کارکنان سفارت آمریکا در ابوظبی، اقدام به ضبط مکالمات و گرفتن عکس از او درباره اعتراف به قتل قاضی مقدس و دیگر سخنان او کرده و قرار ملاقاتی برای او تعیین می‌کنند.

با هماهنگی‌های انجام شده، در مراجعه بعدی این جوان به سفارت آمریکا، پلیس امارات او را در بیرون از سفارت، دستگیر می‌کند و با همکاری اینترپل، تحویل مأموران ایرانی می‌دهد.
به گفته مسئول امور کنسولگری آمریکا در دبی، متهم در آغاز با آقای «sison»، سفیر و سپس با کنسول آمریکا در ابوظبی، دیدارهایی داشته است. این سفارت مکالمات و مستنداتی در دست دارد که او ضمن تشریح نحوه ترور قاضی مقدس، امکانات و برنامه‌هایی را که برای دیگر ترورها در دست دارد، بیان می‌کند.

گفتنی است، سفارت آمریکا که برای برخی چهره‌های سیاسی مخالف جمهوری اسلامی، تسهیلاتی برای اقامت و پناهندگی فراهم می‌کند، از آنجا که این جوان از افراد تحت تعقیب اینترپل بوده، ناگزیر زمینه دستگیری او را فراهم آورده و غیر مستقیم تحویل ایران می‌دهد.

منبع : سایت بازتاب

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.