ممنوعیت پرواز خط هوایی آریانای افغانستان به اتحادیه اروپا

پرواز هواپیماهای شرکت آریانای افغانستان به تمام فرودگاه‌های کشورهای عضو اتحادیه اروپا ممنوع شد.

به گزارش ایسنا، اتحادیه اروپا ضمن اعلام خبر جلوگیری از پرواز 2 شرکت هواپیمایی کنیا، اوگاندا و تمامی شرکت‌های هوایی قرقیزستان به فرودگاه‌های کشورهای عضو این اتحادیه اعلام کرد که شرکت آریانای افغانستان نیز از این پس به طور کامل از استفاده از این فرودگاه‌ها منع شده است.

شرکت هواپیمایی آریانا پس از آن که در فهرست سیاه کشورهای عضو اتحادیه اروپا قرار گرفت فقط اجازه داشت با استفاده از یک هواپیمای خود به اروپا سفر کند.

این شرکت اکنون پس از فروش تنها هواپیمای مجاز خود که در فرانسه ثبت شده بود، به طور کل از پرواز در اروپا منع شده است.

آریانا تا پیش از اعلام ممنوعیت کامل پرواز به کشورهای عضو اتحادیه اروپا هفته‌ای یک پرواز به آلمان داشت.

در ماه آوریل گذشته نیز امارات متحده عربی اعلام کرد که هواپیماهای شرکت آریانا اجازه استفاده از فرودگاه‌های این کشور را ندارد. اما آریانا با استفاده از هواپیماهای اجاره‌یی به امارات متحده عربی پرواز دارد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آریانا درحال حاضر بزرگ‌ترین شرکت هواپیمایی افغانستان است که افزون بر کشورهای همسایه و کشورهای عربی خلیج‌فارس، به شهرهای استانبول، آنکارا، مسکو و فرانکفورت پرواز دارد.

گفتنی است که کشور آلمان، عضو اتحادیه اروپاست و از این پس، باید از فهرست مقاصد پرواز آریانا حذف شود.

برخی از ناظران معتقد هستند که عمده دلایل منع پروازهای آریانا به امارات عربی و اروپا، نتیجه مدیریت ضعیف و کم توجهی کارمندان آریانا است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +322ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +247اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +183ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +161شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید