غضنفری، نماینده تهران: هر جا دستمان برسد، ترامپ و نتانیاهو را می‌زنیم

کامران غضنفری، نماینده تهران در مجلس گفت: «با توجه به این که آمریکا و اسرائیل علاوه بر این که جنگ به راه انداخته‌اند، رهبری ما را هم به شهادت رسانده‌اند، هرجایی که ما دستمان به ترامپ یا دیگر مسئولان ارشد دولت آمریکا و اسرائیل برسد، آن‌ها را به درک واصل خواهیم کرد.»

او ضمن حمایت از پویش «تعیین جایزه برای ترور ترامپ»، افزود: «حالا می‌خواهد برخی مسئولان دولت یا وزارت خارجه ما از این موضوع خوششان بیاید یا خوششان نیاید.»

محمدباقر قالیباف: ما برای حفظ موجودیت خود پایگاه‌ها و منافع آمریکا را در منطقه هدف گرفتیم
محمدباقر قالیباف، رییس مجلس، به الجزیره گفت که تشدید تنش علیه جمهوری اسلامی با پاسخی قاطع و گسترده به منافع آمریکا در منطقه روبه‌رو خواهد شد. او افزود: «جمهوری اسلامی برای حفظ موجودیت خود پایگاه‌ها و منافع آمریکا در منطقه را هدف قرار داد.»

قالیباف اضافه کرد: «این جنگ، جنگ اسرائیل است و ناامنی و زیان‌هایی که جهان به خاطر آن متحمل شده است.»
آمار اورژانس ایران از شمار مجروحان و خسارات وارده به زیرساخت‌های درمانی
بی بی سی- جعفر میعادفر، رئیس سازمان اورژانس ایران گفته است که از ابتدای جنگ تاکنون به ۳۶۰ زیرساخت مرتبط به سلامت و بهداشت و۴۶ دستگاه آمبولانس خسارات وارد شده است.

براساس آماری که او ارائه داده «تاکنون ۲۴ نفر از کادر بهداشت و درمان کشته شده‌اند که سه نفر از کارکنان بخش اورژانس» بودند و «تعداد مجروحان کادر درمان ۱۱۶ نفر» بوده است.

همچنین «تعداد مصدومان غیرنظامی زیر ۱۸ سال حدود هزار و ۹۰۰ نفر که ۱۲۱ نفر آن‌ها زیر ۵ سال» بوده و «۴ هزار و ۶۹۵ نفر از مصدومان زن» بوده‌اند.

به گفته رئیس سازمان اورژانس ایران «۲۱۶ نفر از کشته شدگان زیر ۱۸ سال که هفده نفر از آن‌ها زیر پنج سال» بوده و «۲۶۱ نفر از کشته شدگان زن» هستند.
عراقچی: آمریکا و اسرائیل چهار بار به نیروگاه بوشهر حمله کردند
بی بی سی- عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، در واکنش به حمله امروز به نیروگاه اتمی بوشهر گفته است که این چهارمین حمله آمریکا و اسرائیل به این تاسیسات است.

او در حسابش در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «آیا واکنش‌های تند و گسترده غرب نسبت به درگیری‌ها در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا در اوکراین را به یاد دارید؟» و ادامه داده «اکنون آمریکا و اسرائیل چهار بار نیروگاه بوشهر را بمباران کرده‌اند.»

وزیر خارجه ایران گفته است که هرگونه تشعشعات رادیواکتیو از نیروگاه اتمی بوشهر «نه تهران، بلکه پایتخت‌های کشورهای شورای همکاری خلیج فارس را به ورطه نابودی خواهد کشاند.»

آقای عراقچی همچنین به حملات امروز به صنایع پتروشیمی هم اشاره کرده و گفته این حملات «به زیرساخت‌های پتروشیمی ما نیز به‌خوبی اهداف واقعی این اقدامات را آشکار می‌کند.»
عراق جنوب گذرگاه شلمچه را بست
بی بی سی- عراق جنوب گذرگاه شلمچه در منطقه مرزی با ایران را بست.

این تصمیم پس از آن بود که حملات هوایی این منطقه مرزی در خاک ایران منجر به کشته شدن یک مسافر عراقی شد.

معاون امنیتی استانداری خوزستان گفته است در حمله به پایانه تجاری شلمچه، یک راننده عراقی کشته شده و دو کارگر ایرانی تخلیه بار هم مجروح شده‌اند.

صبح امروز همچنین در پی یک حمله پهپادی، آتش‌سوزی در تأسیسات ذخیره‌سازی متعلق به شرکت‌های نفتی خارجی در غرب بصره عراق رخ داد.

نام این شرکت اعلام نشده است.
سپاه پاسداران از حملات جدید به اسرائیل خبر داد
بی بی سی- روابط عمومی سپاه پاسداران می‌گوید بامداد امروز مناطق صنعتی و نظامی را در جنوب، مرکز و شمال اسرائیل هدف قرار داده است.

در بیانیه‌ای که تلویزیون دولتی ایران خوانده شد، سپاه پاسداران اعلام کرد در موج ۹۴ عملیات وعده صادق ۴ از موشک‌های خیبرشکن، عماد، خرمشهر، فتاح و پهپادهای انتحاری استفاده شده است.

دیمونا، نقب و تل‌آویو از جمله نقاطی است که به گفته سپاه هدف قرار گرفته است.

در آستانه ششمین هفته جنگ آمریکا و اسرائیل با ایران، سپاه پاسداران حملات موشکی به منطقه را شدت داده است. حمله پهپادی در بصره آتش‌سوزی گسترده ایجاد کرد و سقوط بقایای موشک در بحرین و دبی چند نفر را زخمی و به ساختمان‌هایی آسیب‌ زده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Shahn - باربودا، آنتیگوا و باربودا
کتلت متعفن نپوخته تو اول مواظب باش بی بی کتلتت نکنه همین امروز فردا. مرتیکه بوزینه نگاهی تو آینه هم کن ببین قیافت چقدر کریهه و چندش اوره
شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۲
۴۲
karaji - کرج ، ایران
می‌گفتند تو ایران بعد از انقلاب با گنده گ..زی و مهر پیشونی و یقه بسته و . آدم به یه جایی میرسه ، البته درست بود اما تاریخ نشون داد همش پشم میشه و اونهایی هم که از ته قلب بهش اعتقاد داشتند یا رفتند و یا باعث رفتن انسانهای زیادی شدند ! شاید دوره وراجی تموم شده باشه یا نکنه تو از اونهایی هستی که . !؟
شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۴
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
گربه دستش به دنبه نمیرسه میگه پیف پیف!
شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۵
۶۴
آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان
آمریکاستیزی خامنه‌ای جلاد ایرانی، از جمله در مخالفتش با ورود واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی در جریان بیماری همه‌گیر کووید نیز نمایان شد که منجر به مرگ ده‌ها هزار نفر گردید. بگذریم از خمینی انسان‌ستیز! 😡
شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۸
۵۹
دلاور - استهکلم، سوئد
بابا غضنفری جنگ به راه انداختن و کشتن رهبر شما بدرک ؛ خیلی از فرماندهان گردن کلفت سپاه و ان بدبختهای که بهشان میگوید دانشمندان هستی هم بدرک از همه اینها مهم تر مردم مظلوم و زیر ساختهای بی پناه کشور هستند که کشته و نابود میشوند!
شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +297شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +250شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +227پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +186سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +165ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +153فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +125پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +117ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +117علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه