جمهوری اسلامی اموال سردار آزمون، علیرضا فغانی و محسن یگانه را توقیف کرد

در ادامه فشار بر هنرمندان و ورزشکاران غیرحکومتی و مخالفان حکومت، رسانه‌های ایران به نقل از قوه قضاییه از توقیف اموال سردار آزمون، مهاجم تیم ملی فوتبال، و علیرضا فغانی، داور ایرانی فوتبال استرالیا، به‌دلیل مواضعشان درباره حملات اسرائیل و آمریکا علیه جمهوری اسلامی خبر دادند.

برخی رسانه‌های داخلی ایران گزارش داده‌اند که قوه قضائیه جمهوری اسلامی اموال سردار آزمون، بازیکن شاخص تیم ملی فوتبال ایران و علیرضا فغانی، داور بین‌المللی فوتبال مقیم استرالیا را توقیف کرده است.




بر اساس این گزارش‌ها، این اقدام در ادامه فشارها بر چهره‌های شناخته‌شده ایرانی صورت گرفته است.

سردار آزمون که هم‌اکنون در باشگاه شباب الاهلی در لیگ برتر امارات متحده عربی بازی می‌کند، به «حمایت از کشورهای خارجی در جنگ» متهم شده است. او چند ماه پیش، قبل از حملات اسرائیل و آمریکا، در صفحه اینستاگرام خود تصویری از دیدار و دست دادن با محمدبن راشد آل مختوم، حاکم دبی، منتشر کرده بود.

امارات متحده عربی از جمله کشورهایی بود که از آغاز حملات به ایران، موضع بی‌طرفی اعلام کرده بود.

همچنین، رسانه داخلی «تابناک» گزارش داده است که اموال علیرضا فغانی نیز به دلیل آنچه «همکاری رسانه‌ای با یک رسانه آمریکایی-صهیونیستی» عنوان شده، توقیف شده است؛ با این حال، جزئیات بیشتری در این باره منتشر نشده است.

فرارو- صبح دیروز از سوی دادستان مرکز استان گلستان اعلام شد اموال ثبتی ۱۶ نفر در حال شناسایی است و توقیف خواهد شد.

او افزود: همه این افراد به حمایت از مزدوران وابسته به رژیم صهیونیستی و دولت ترویست آمریکا پرداخته‌اند و ساکن خارج از ایران هستند.

دادستان گلستان همچنین گفت که در بین این افراد نام ۲ چهره مشهور هم وجود دارد که به محض نهایی شدن، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در همین خصوص خبرگزاری فارس مدعی است ۲ فرد مشهور این لیست ۱۶ نفره، سردار آزمون و محسن یگانه هستند که هر دو در  شهر گنبد کاووس استان گلستان متولد شده اند.

به گزارش تابناک به نقل از فارس از گرگان، صبح امروز دادستان مرکز استان گلستان اعلام کرد اموال ثبتی ۱۶ نفر از مزدوران همکار دشمن تروریست آمریکایی-صهیونی با کمک دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی، اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، راهور، بورس و شورای هماهنگی بانک‌ها، همچنین سامانه سهام قوه قضاییه در حال شناسایی است و توقیف خواهد شد.

وی افزود: همه این افراد به حمایت از مزدوران وابسته به رژیم صهیونیستی و دولت ترویست آمریکا پرداخته‌اند و ساکن خارج از ایران هستند.

دادستان گلستان همچنین گفت که در بین این افراد نام ۲ چهره مشهور هم وجود دارد که به محض نهایی شدن، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

بررسی‌های خبرنگار فارس حاکی است ۲ فرد مشهور این لیست ۱۶ نفره، سردار آزمون و محسن یگانه هستند.

سردار آزمون در لیگ امارات مشغول بازی است و محسن یگانه هم ساکن کاناداست و هر دو متولد شهر گنبد کاووس استان گلستان هستند.

دادستانی کل کشور طی اطلاعیه‌ای تاکید کرده بود که هرگونه همراهی و همکاری با دشمن در خارج از کشور که به امنیت ملی آسیب بزند، مطابق قانون مستوجب مصادره کلیه اموال و سایر مجازات‌های قانونی خواهد بود.

پیشتر اموال برزو ارجمند و علی شریفی زارچی توسط دادستانی توقیف شده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۰
Geelongcats - سیدنی، استرالیا
آخوند دزد و‌کثیف.
جمعه ۰۷ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +258پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +201شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +195پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +178سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +145روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: برای دوران گذار به نیروهای درون حاکمیتی نیاز داریم
  • +128مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +127مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +123دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +107ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم