کویت از بازداشت شش فرد مرتبط با حزب‌الله، به اتهام «برنامه‌ریزی برای قتل رهبران کشور» خبر داد

کویت از بازداشت شش نفر به اتهام ارتباط با گروه حزب‌الله لبنان خبر داد.

بر اساس بیانیه وزارت کشور کویت که روز چهارشنبه منتشر شد، این افراد، در حال برنامه‌ریزی برای «کشتن رهبران و چهره‌های مطرح» این کشور بوده‌ و افرادی را هم برای اجرای این نقشه‌ها، استخدام کرده بوده‌اند.


بر اساس این بیانیه، پنج تن از این افراد، کویتی بوده‌اند.

این سومین‌بار طی چند هفته اخیر است که افرادی مرتبط با حزب‌الله در کویت بازداشت می‌شوند.

درست یک هفته پیش هم کویت از بازداشت ۱۰ عضو حزب‌الله خبر داده و آنها را به برنامه‌ریزی برای حمله به «زیرساخت‌های حیاتی» کشور متهم کرده بود.

چند روز پیش از آن‌هم دولت کویت از بازداشت ۱۶ تن، شامل ۱۴ کویتی و ۲ لبنانی خبر داده و گفته بود که این افراد، مشغول طراحی اقدامات خرابکارانه بوده‌اند.

حزب‌الله لبنان که از سوی اسرائیل، آمریکا و چندین کشور دیگر سازمانی تروریستی شناخته می‌شود، تحت حمایت جمهوری اسلامی است و از آغاز حملات اسرائیل و ایالات متحده به جمهوری اسلامی، بارها مناطق شمالی و مرکزی اسرائیل را هدف قرار داده است.

طی نزدیک به یک‌ماهی که از آغاز جنگ اسرائیل و آمریکا با جمهوری اسلامی می‌گذرد، کویت مرتباً‌ با موشک‌ها و پهپادهای جمهوری اسلامی هدف قرار گرفته است.
 
******اعتراض شدید کویت به حملات جمهوری اسلامی به خاک این کشور؛ احضار سفیر ایران

وزارت خارجه کویت با تاکید بر اهمیت متوقف کردن فوری حملات ایران گفت که "ایران باید مسئولیت کامل پیامدهای این تجاوز را بپذیرد."وزارت امور خارجه کویت روز چهارشنبه ۲۵ مارس (۵ فروردین) برای سومین بار از زمان آغاز جنگ ، محمد توتونچی، سفیر جمهوری اسلامی را احضار کرد و یادداشت اعتراضی در خصوص حملات بی‌وقفه علیه کویت از جمله "حمله به تانکرهای سوخت در فرودگاه بین‌المللی کویت" را به او تحویل داد.

در بیانیه وزارت امور خارجه کویت آمده است که کویت، این تجاوز را که "نقض آشکار حاکمیت، تمامیت ارضی و حریم هوایی این کشور است" به‌شدت محکوم می‌کند.

طبق این بیانیه، حملات مذکور، "آشکارا در تضاد با حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد است."

این بیانیه همچنین تأکید کرد که این حملات، "در تضاد با اصول حسن همجواری است و یک تشدید خطرناک تنش به شمار می‌رود که صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی را به خطر می‌اندازد."

وزارت خارجه کویت با تاکید بر اهمیت متوقف کردن فوری این حملات گفت که "ایران باید مسئولیت کامل پیامدهای این تجاوز را بپذیرد."

این بیانیه همچنین اشاره کرده است که کویت "کاملا از حق دفاع از خود مطابق با ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد برخوردار است."

پیش از این گزارش‌هایی از حمله پهپادی به فرودگاه بین‌المللی کویت و آتش‌سوزی در مخازن سوخت این فرودگاه منتشر شده بود. به گفته خبرگزاری رویترز، اداره هوانوردی غیرنظامی کویت اعلام کرد که این سانحه تلفات جانی نداشته و تنها خسارات مادی به به تاسیسات بار آورده است. 
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • مخالفت ترامپ با نتانیاهو برای صدور فراخوان مشترک قیام ایرانیان؛ «آن‌ها سرکوب خواهند شد»
  • فرمانده سنتکام: مردم تا زمانی که سیگنال مشخصی را دریافت کنند در خانه بمانند
  • وزیر خارجه اسرائیل از کشورهای دیگر خواست مانند لبنان سفیران جمهوری اسلامی را اخراج کنند
  • دوران محمدرضا شاهی؛ پشت کردن «مردم» به «شاه» (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد
  • آزار و تهدید مستمر شهروندان با رجزخوانی‌های شبانه نیروهای مسلح حکومتی
  • شادی خبرنگار لندنی بر ویرانه‌ها؛ تکرار همان افکار کثیفِ ضد امپریالیستی؛ از ۵۷ تا امروز
  • تصویری - درسهایی برای زندگی : گاهی تلاش برای اینکه ثابت کنی بهترین هستی توهین به خودته
  • فرمانده سپاه محمد باقر ذوالقدر را به‌عنوان دبیر شورای‌عالی امنیت ملی به پزشکیان تحمیل کرد
  • کویت از بازداشت شش فرد مرتبط با حزب‌الله، به اتهام «برنامه‌ریزی برای قتل رهبران کشور» خبر داد
  • +242پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +240سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +187پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +168شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +162نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +119مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز
  • +110روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +109افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟