ده‌ها نقطه در سراسر ایران در «سخت‌ترین شب حملات» آمریکا و اسرائیل هدف قرار گرفت

 دود ناشی از انفجار در کرج در بامداد روز شنبه ۲۳ اسفند؛ تصویر دریافتی وحیدآنلاین ار ایرانصدای آمریکا: حملات مشترک ایالات متحده و اسرائیل در حالی وارد سومین هفته خود شد که بر اساس گزارش‌های میدانی، جمهوری اسلامی یکی از سخت‌ترین شب‌‌های خود را سپری کرده است.

مهم‌ترین رخداد جمعه‌شب، بیست و دوم اسفند ماه، مربوط به حمله ارتش آمریکا به جزیره خارک بود.


در این ارتباط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در پیامی اعلام کرد که سنتکام به دستور او «تمامی اهداف نظامی در نگین درخشان ایران، جزیره خارگ، را کاملاً نابود کرد.»

آقای ترامپ یادآور شد که «به دلایل اخلاقی تصمیم گرفتم زیرساخت‌های نفتی روی جزیره را نابود نکنم.»

پیش از انتشار ترامپ و اعلام رسمی حملات به جزیره خارک، فرماندهی مرکزی ایالات متحده، سنتکام، از به پرواز درآمدن هواپیماهای رادارگریز بی-۲ برای مأموریتی در عملیات «خشم حماسی» خبر داده بود که به نظر می‌رسد برای حمله به تأسیسات خارک استفاده شده است.

از جمعه شب تا صبح روز شنبه بیست و سوم اسفند، حملات گسترده‌ای از سوی آمریکا و اسرائیل در دیگر نقاط مختلف ایران گزارش شده که مهم‌ترین آنها مربوط به شهرهای تهران، شیراز، اصفهان، کرج، کیش، اسلامشهر، سیرجان، قم، ارومیه و تبریز است.

در تهران، زیرساخت‌های نظامی و چندین ایست بازرسی از شمال تا جنوب هدف قرار گرفت که از آن جمله می‌توان به حمله به مرکز «پژوهشگاه فضایی ایران» اشاره کرد.

همچنین محلاتی چون حوالی میدان آزادی، نوبنیاد، اطراف بزرگراه بابایی، مقر یگان ویژه در محدوده پیست موتورسواری استادیوم آزادی، شهرک رجایی، جنت‌آباد، ستارخان، اقدسیه، حوالی میدان ارتش، اتوبان ارتش، شهرک غرب، افسریه، سعادت‌آباد، آجودانیه، و ایست‌های بازرسی مستقر در محدوده نواب، شیخ‌ فضل‌الله و خیابان آزادی در این مدت هدف قرار گرفتند.

به دنبال عملیات نظامی گسترده شب گذشته در تهران، برق مناطقی از غرب تهران از جمله شهرک غرب برای ساعاتی قطع شد. قطعی برق به دلیل حملات نظامی تنها محدود به تهران نبود و برخی گزارش‌های میدانی از قطع برق احمد‌آباد مستوفی در اسلامشهر نیز حکایت دارد.

همچنین جمعه‌شب و بامداد شنبه، حملات گسترده‌ای در شهرهای دیگر ایران از جمله کرج گزارش شد که طی آن شهروندان بارها صدای پرواز جنگنده‌ها و انفجارهای متعدد را شنیده‌اند که می‌توان به هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های نظامی در کردان، چهارباغ، منظریه، پادگان چمران کرج و ایست بازرسی مستقر در محدوده مسجد جامع این شهرستان اشاره کرد.

صنایع الکترونیک شیراز وابسته به وزارت دفاع نیز شب‌گذشته هدف حمله قرار گرفت و شهروندان از شیراز خبر می‌دهند که طی ساعات اخیر مناطق مختلفی از این شهرستان، از جمله فرودگاه شیراز نیز هدف حملات پیاپی بوده است.

در قم نیز صداهای انفجار متعددی شنیده شده که به گفته مقامات محلی، یکی از ساختمان‌های حوزه علمیه و همچنین زیرساخت‌های نظامی در چهار راه عمار یاسر، نزدیک اماکن مذهبی هدف قرار گرفته است.

همچنین بر اساس گزارش‌ شهروندان در شبکه‌های اجتماعی، صبح روز شنبه پایگاه نیروی دریایی ارتش در سیرجان نیز هدف حملات بوده است.

ارتش اسرائیل همچنین صبح امروز هشداری فوری تخلیه برای «ناحیه صنعتی در غرب تبریز» صادر کرد و پس از آن گزارش‌هایی از هدف قرار گرفتن این محدوده و همچنین هدف قرار گرفتن پایگاه موشکی سپاه در شهرستان ارومیه به دست رسید.

 هشدار مولوی عبدالحمید: اگر حرف مردم را می‌شنیدیم جنگی اتفاق نمی‌افتاد 
 مولوی عبدالحمید، روحانی برجسته اهل سنت زاهدانمولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل‌سنت زاهدان، به مسئولان جمهوری اسلامی یادآور شد که اگر حرف مردم را می‌شنیدند و با آنها تعامل می‌کردند، «جنگی اتفاق نمی‌افتاد، و کار به مداخله بیگانه نمی‌کشید.»

این روحانی برجسته اهل سنت، در سخنانی که دیروز در نماز جمعه زاهدان بیان کرد، کشته شدن شهروندان معترض در اعتراض‌های دی‌ماه را «رنج‌آور» خواند و به مسئولان جمهوری اسلامی توصیه کرد که با آزادی زندانیان سیاسی، «شرایطی را فراهم سازند تا آنها مانع از گسترش جنگ شوند.»

او بار دیگر تصریح کرد که «در شرایط فعلی زندانیان سیاسی و صاحب‌نظران سیاسی در زندان هستند؛ آنها را آزاد کنید و با آنها حرف بزنید. همین زندانی‌ها می‌توانند جلوی گسترش جنگ را بگیرند.»

از زمان اعتراض‌های خونین دی ماه که به سرکوب شدید معترضان همراه بود و هزاران کشته بر جا گذاشت، شمار زیادی از معترضان در زندان به سر می‌برند، شرایط ویژه کشور در دوران درگیری نظامی، نه تنها به آزادی زندانیان سیاسی منجر نشده، بلکه بر دامنه تهدید و برخورد نهادهای سرکوب علیه شهروندان افزوده است به طوری که دستگاه قضایی جمهوری اسلامی روز شنبه تهدید کرد که برخورد با شهروندان معترض و ناراضی «وارد فاز عملیاتی شده است.»
«مراعات کشورهای همسایه را بکنید»
این روحانی اهل سنت در بخش دیگری از سخنان خود درباره حملات متعدد جمهوری اسلامی به کشورهای همسایه گفت: ما با کشورهای همسایه روابط تاریخی و منافع مشترک داریم، و توصیه من این است که باید مراعات کشورهای همسایه را بکنیم.»

مولوی عبدالحمید ادامه داد: «اگر از خاک کشورهای همسایه به ما گزندی هم رسیده باشد، باید تحمل کنیم، البته حرف خود را هم بزنیم و آنها هم باید مراعات ما را بکنند.»

وی در پایان اظهار امیدواری کرد تا ایران پس از عبور از بحران‌ها و مشکلات فعلی، به سمت عدالت و آزادی حرکت کند و مردم ایران بتوانند به آزادی‌ دست یابند.

از زمان آغاز عملیات مشترک نظامی آمریکا و اسرائیل در ایران، جمهوری اسلامی به بهانه هدف گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه بسیاری از تأسیسات زیرساختی کشورهای همسایه خود را مورد حمله موشکی و پهپادی قرار داده و گرچه مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، چندین بار بابت این حملات عذرخواهی کرده، ولی این حملات همچنان ادامه دارد.

کشورهای منطقه به همراه ایالات متحده، معتقدند که اقدامات جمهوری اسلامی، نشان‌دهنده تنش‌زایی خطرناکی است که حاکمیت ملی چندین کشور را نقض و ثبات منطقه‌ای را تهدید می‌کند. آنها می‌گویند هدف قرار دادن غیرنظامیان و کشورهایی که درگیر مخاصمه نیستند، «رفتاری بی‌ملاحظه و بی‌ثبات‌کننده» است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • چرا بسیجی های این ایست بازرسی فقط به آسمان خیره شده‌اند؟ مگر ایست بازرسی آسمان است؟
  • چرا آمریکا به خارک حمله کرد؟ آیا خارک برای جمهوری اسلامی اهمیت حیاتی دارد؟
  • تردید بین طرفداران حمله آمریکا و اسرائیل در داخل ایران: «نکند فقط ویرانه بماند؟»
  • تهدید سپاه به هدف قراردادن امارات؛ گمانه‌زنی‌ها در خصوص احتمال تصرف خارک
  • سی‌ان‌ان: ایران عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز را با شرط معامله نفت به «یوان» بررسی می‌کند
  • ده‌ها نقطه در سراسر ایران در «سخت‌ترین شب حملات» آمریکا و اسرائیل هدف قرار گرفت
  • بسیج از ترس حملات اسرائیل، ایست‌بازرسی خود را به داخل تونل برد - ویدیو
  • گزارش «لرد والنی» از شبکه‌ی نفوذ جمهوری اسلامی در بریتانیا در پوشش «نهادهای خیریه»
  • شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • قرارگاه خاتم الانبیا: در صورت حمله، تمام تاسیسات نفتی آمریکا در منطقه را به تلی از خاکستر تبدیل می‌کنیم
  • +258تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +250ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +238شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +218شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +182وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +175نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +160ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +146فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +137وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید