مقامات آمریکایی: گزینه‌های ما در ایران هدف گرفتن افراد یا تغییر رژیم است

العربیه: خبرگزاری «رویترز»، به نقل از دو مقام آمریکایی گزارش داد که برنامه‌ریزی نظامی ایالات متحده در مورد ایران به مرحله پیشرفته‌ای رسیده است و گزینه‌هایی از جمله حملات هدفمند علیه افراد و حتی تغییر رژیم در تهران در صورت دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده در دستور کار قرار دارد.

این گزینه‌های نظامی جدیدترین نشانه از آماده شدن ایالات متحده برای درگیری جدی با ایران در صورت شکست تلاش‌های دیپلماتیک است.


خبرگزاری «رویترز» هفته گذشته گزارش داد که ارتش آمریکا در حال آماده شدن برای یک عملیات چند هفته‌ای علیه ایران است که می‌تواند شامل بمباران تاسیسات امنیتی و همچنین زیرساخت‌های هسته‌ای شود.

آخرین اطلاعات نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی دقیق‌تر و بلندپروازانه‌تری قبل از تصمیم‌گیری ترامپ در حال انجام است. در روزهای اخیر، ترامپ علناً ایده تغییر رژیم در ایران را مطرح کرده است.

پیش‌تر، «وال استریت جورنال» گزارش داد که ترامپ در حال بررسی ضربه اولیه محدود علیه ایران برای وادار کردن آن به رسیدن به توافق است.
این روزنامه افزود که حمله‌ احتمالی آمریکا علیه ایران شامل مراکز نظامی و دولتی خواهد بود.
 نیویورک تایمز: صدها نظامی آمریکایی از پایگاه‌های قطر و بحرین تخلیه شدند
رادیو فردا: روزنامه نیویورک تایمز روز جمعه اول اسفند و در بحبوحه افزایش تنش میان واشینگتن و تهران به نقل از مقام‌های پنتاگون اعلام کرد صدها نظامی آمریکایی از پایگاه العدید قطر تخلیه شده‌اند.

العدید بزرگ‌ترین پایگاه نظامی آمریکا در خاورمیانه به شمار می‌رود و مقر اصلی فرماندهی مرکزی ایالات متحده، سنتکام، است.

در حالی که حضور نظامی ایالات متحده در خاورمیانه افزایش چشم‌گیری داشته است، این روزنامه خبر داده که شماری از نیروهای آمریکایی از پایگاه‌های واقع در بحرین که محل استقرار ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا است، نیز خارج شده‌اند.

همچنین یک مقام نظامی آمریکایی به نیویورک تایمز گفته است که سنتکام دو ناو هواپیمابر را در خاورمیانه در فاصله‌ای قابل توجه از ایران مستقر نگه داشته تا از تبدیل شدن آن‌ها به هدف حمله جلوگیری شود.

مقام‌های ایرانی تهدید کرده‌اند در صورت آغاز حملات آمریکا، پایگاه‌های این کشور در منطقه را هدف قرار خواهند داد. در ساعات اولیه جمعه، نماینده جمهوری اسلامی در سازمان ملل روز جمعه در نامه‌ای خطاب به دبیرکل این سازمان و رئیس شورای امنیت اعلام کرد: «در چارچوب پاسخ دفاعی جمهوری اسلامی ایران، کلیه پایگاه‌ها، تأسیسات و دارایی‌های نیروی متخاصم در منطقه، اهداف مشروع تلقی خواهند شد.»

ساعتی بعد رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به سوال یک خبرنگار گفت که در حال بررسی حملات محدود علیه ایران است
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۸
ماینر - اسن، آلمان
خب بگیر بزن کار رو تموم کن ،این‌همه تعریف و آب وتاب برای کار نکرده؟
شنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۶
۶۳
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
مگه فیلم تابحال ندیدی. شکارچی وقتی دارن ازش فیلم گرفته میکنند و شکار رو تو دوربینش قفل کرده هی زیر گوشی پچ‌پچ می‌کنه مثلاً آره الان باید صبر کنم بچرخه تا قشنگ زیر کتفش رو نشونه بگیرم که بخوره تو ششش. یعنی هی لفتش میده آخر سر هم نمیتونه. البته چون از اولش می‌دونه که نمیتونه این شعر و ورا رو میگه.
شنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
۲۶
انسان قادر - اتریش، اتریش
مغولزاده باز پیدات شد؟؟. برو یه سرى به اجدادت تو مغولستان بزن و یکى و دو سیخ موش هم بزن شاید عقلت اومد سره جاش خخخخخخخخ😂😂😂😂😂
شنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴
۶۳
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
تو برو بربری کاناداتو تیلیت کن.
شنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۰
۴۸
ماینر - اسن، آلمان
شنیدی،اگه نشنیدی بهت میگم تو باد شفق زده تو ماتحت جای بالا و پایینت عوض شده وگرنه خ ر ی می‌فهمید که پای شمع تاریکه
شنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +279شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +197پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +161سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +145ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید