ماکرون: آزادی بیان کاملا مزخرف است

رئیس جمهور فرانسه استدلال پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی درباره آزادی بیان را «مزخرف کامل» توصیف کرد و خواستار شفاف‌سازی کامل درباره این مساله شد که چطور الگوریتم‌ها، گفتمان آنلاین را شکل می‌دهند.

به گزارش ایسنا، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه همچنین گفت که سوگیری الگوریتمی پیامدهای دموکراتیک «عظیمی» دارد و اظهار داشت که مردم «هیچ سرنخی در مورد چگونگی ساخت الگوریتم، نحوه آزمایش آن، نحوه آموزش آن و اینکه شما را به کجا هدایت خواهد کرد، ندارند.»


به نقل از شبکه خبری راشاتودی، وی در ادامه خاطرنشان کرد: «بعضی از پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی ادعا می‌کنند که طرفدار آزادی بیان هستند. ما طرفدار الگوریتم‌های آزاد و کاملا شفاف هستیم. آزادی بیان کاملا مزخرف است اگر کسی نداند که چگونه شما از طریق این به اصطلاح آزادی بیان هدایت می‌شوید، به خصوص وقتی که از یک نفرت‌پراکنی به نفرت‌پراکنی دیگر هدایت می‌شوید.»

ماکرون بر «مسیر شفاف» و حفظ «نظم عمومی» در رسانه‌های اجتماعی تاکید کرد و اظهار داشت که «می‌خواهم از سخنان نژادپرستانه و نفرت‌پراکنی پرهیز کنم.»

این اظهارات در بحبوحه افزایش تنش‌ها بین اتحادیه اروپا و ایالات متحده مطرح می‌شود، زیرا «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا دفاع از آزادی بیان را سنگ بنای سیاست خارجی خود قرار داده و تلاش‌های بروکسل برای تنظیم مقررات برای پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی که بیشتر آنها در ایالات متحده مستقر هستند را محکوم کرده است.

«جی. دی ونس»، معاون رئیس جمهور ایالات متحده سال گذشته رهبران اروپایی را به سرکوب آزادی بیان متهم کرد و هشدار داد که حمایت آینده آمریکا به این بستگی دارد که آیا متحدان از ارزش‌های اساسی حمایت می‌کنند یا خیر.

اواخر سال گذشته، واشنگتن پنج اروپایی، از جمله «تیری برتون» کمیسر سابق اتحادیه اروپا را به دلیل «اجبار به پلتفرم‌های آمریکایی برای مجازات دیدگاه‌های آمریکایی» تحریم کرد.

استراتژی امنیت ملی ایالات متحده همچنین به اروپا به دلیل «محدودیت‌هایش بر آزادی بیان و «خفقان نظارتی» نوآوری، نسبت به «حذف تمدنی» هشدار می‌دهد و واشنگتن قول داده است که در برابر مسیر این قاره «مقاومت ایجاد کند».

سرکوب رسانه‌های اجتماعی توسط اتحادیه اروپا نیز انتقاد شدید رهبران فناوری را به دنبال داشته است. اوایل این ماه، «پاول دوروف» بنیانگذار تلگرام پس از یورش ماموران به دفتر شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) در پاریس، اعلام کرد که فرانسه «کشوری آزاد» نیست.

او نوشت: «فرانسه تنها کشور در جهان است که تمام شبکه‌های اجتماعی که به مردم درجه‌ای از آزادی می‌دهند را به صورت مجرمانه مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد.»

«ایلان ماسک»، که پلتفرمش در ماه دسامبر توسط اتحادیه اروپا ۱۵۰ میلیون یورو جریمه شد، این بلوک را «هیولای بوروکراتیک» نامیده است که باید از بین برود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
مهرداد2538 - تهران، ایران

کشور مزخرف تو همیشه قبلهء آمال امثال قالیباف و اوباش خمینی و فلسطینی های وحشی بوده و هست. حالا هم که یک مرد مومن در آمریکا پیداشده که توی دهن شما ایلومیناتی های بی شرف می زنه دائم علیهش دارید لجن پراکنی می کنید.
جمعه ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۷
۵۸
مهدی52 - روتردام، هلند

دقیقا درسته چون تروریستهای ۳پا و بقیه گروهای اسلامی و چپ رادیکال از آزادیهای غربی سو استفاده میکنند بر علیه خودشان
جمعه ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
۴۶
antifascism - تهران، ایران
فقط پیرزن بازی در نوجوانی خوبه
جمعه ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید