شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده

ایران اینترنشنال: همزمان با ورود هواپیمای نتانیاهو به واشینگتن، ترامپ، اعلام کرد که محدودیت برنامه موشکی جمهوری اسلامی یکی از شروط اصلی توافق است و اگر خامنه‌ای نپذیرد به ایران حمله خواهد کرد. در حالی که منطقه آرایش جنگی پیدا کرده، عراقچی بلافاصله این شرط را رد کرد.

مجتبا پورمحسن در گزارش روزش، به سخنان ترامپ درباره شرط محدودیت برنامه موشکی برای توافق با خامنه‌ای همزمان با سفر نتانیاهو می‌پردازد و هوشنگ حسن‌یاری، کارشناس مسایل نظامی، از نقش برنامه موشکی سپاه در بن‌بست مذاکرات می‌گوید.



سناتور کندی: ترامپ به وعده‌اش به مردم ایران عمل می‌کند
جان کندی، سناتور جمهوری‌خواه، به ایران‌اینترنشنال گفت: «سه‌شنبه در جلسه با ترامپ بودم، او به وعده خود به مردم ایران عمل می‌کند.» او افزود: «ما بر اساس ارزیابی‌های نهادهای اطلاعاتی اسرائیل در مورد چگونگی برخورد با جمهوری اسلامی تصمیم می‌گیریم.»

سناتور کندی گفت نمی‌توان به‌سادگی وارد جنگ با جمهوری اسلامی شد و شروع به بمباران کرد یا هزاران نیروی آمریکایی را درگیر جنگی کرد که ممکن است اوضاع را بدتر کند و باید با دقت و بر اساس یک راهبرد عمل کرد؛ همان‌گونه که در پرونده ونزوئلا رویکردی حساب‌شده اتخاذ شد.

او اضافه کرد خاورمیانه نسبت به ۲۵ سال گذشته امن‌تر است، زیرا اسرائیل با حمایت آمریکا حماس را کاملا تضعیف کرده، حزب‌الله را به‌شدت تضعیف کرده و به جمهوری اسلامی ضربه زده است.

سناتور کندی تاکید کرد کار هنوز تمام نشده، ترامپ می‌خواهد با ایران مذاکره کند و صحبت کردن در ابتدا عاقلانه است، اما تنها چیزی که جمهوری اسلامی می‌فهمد قدرت و فشار است.

او همچنین گفت مقام‌های ایران حاضر نیستند حمایت از حماس و حزب‌الله را متوقف کنند، از برنامه موشکی خود دست بکشند و برنامه هسته‌ای خود را کنار بگذارند و در عین حال مردم خود را سرکوب می‌کنند.
اسرائیل سامانه‌ «فلاخن داوود» را برای رهگیری موشک‌ها آزمایش کرد
وزارت دفاع اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد با همکاری آژانس دفاع موشکی آمریکا، مجموعه‌ای از آزمایش‌ها روی سامانه پدافند هوایی «فلاخن داوود» انجام گرفته است.

در این بیانیه که چهارشنبه ۲۲ بهمن منتشر شد، آمده است این آزمایش‌ها بر پایه تجربه‌های عملیاتی طراحی شد و «طیفی از سناریوهای چالش‌برانگیز متناسب با تهدیدات موجود» را در برگرفت.

وزارت دفاع اسرائیل افزود: «موفقیت این آزمایش‌ها یک جهش فناورانه و عملیاتی دیگر در مسیر ارتقای سامانه به شمار می‌رود؛ سامانه‌ای که در جریان جنگ با رهگیری‌های موفق، توانمندی عملیاتی بالایی از خود به نمایش گذاشت، جان انسان‌ها را نجات داد و از وارد آمدن خسارات قابل توجه جلوگیری کرد.»

سامانه «فلاخن داوود» در شرکت صنایع دفاعی رافائل تولید شده و با هدف رهگیری راکت‌ها، موشک‌ها از جمله موشک‌های کروز، هواپیماها و پهپادها توسعه یافته است.

«فلاخن داوود» که از سال ۲۰۱۷ وارد مرحله عملیاتی شده، لایه میانی ساختار پدافند هوایی چندلایه اسرائیل را تشکیل می‌دهد.

در این ساختار، سامانه‌های کوتاه‌برد «پرتوی آهنین» و «گنبد آهنین» در لایه پایین‌تر قرار دارند و سامانه‌های «پیکان» در لایه بالایی برای مقابله با موشک‌های بالستیک دوربرد به کار گرفته می‌شوند.

در روزهای اخیر، تقویت حضور نظامی آمریکا در منطقه باعث شده گمانه‌زنی‌ها درباره چشم‌انداز مذاکرات تهران و واشینگتن شدت بگیرد.

۲۱ بهمن، خبرگزاری رویترز با استناد به تصاویر ماهواره‌ای گزارش داد ارتش آمریکا در پایگاه العدید قطر، بزرگ‌ترین پایگاه نظامی ایالات متحده در خاورمیانه، موشک‌های پاتریوت را در پرتابگرهای متحرک قرار داده‌ است.

مقام‌های جمهوری اسلامی تاکنون بارها تاکید کرده‌اند تنها حاضر به گفت‌وگو درباره پرونده هسته‌ای هستند و برنامه موشکی خود را غیرقابل مذاکره می‌دانند.

اسرائیل در مقابل تاکید کرده هرگونه توافق احتمالی با تهران باید شامل محدود کردن موشک‌های بالستیک و توقف حمایت از گروه‌های نیابتی باشد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، ۲۲ بهمن با دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در واشینگتن دیدار خواهد کرد.

محور این دیدار گفت‌وگوهای اخیر جمهوری اسلامی و ایالات متحده خواهد بود.
ادامه حملات سایبری جمهوری اسلامی به اسرائیل
آژانس امنیت اسرائیل (شین‌بت) و اداره ملی سایبری این کشور، ۲۲ بهمن در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند در ماه‌های گذشته، صدها حمله سایبری جمهوری اسلامی علیه شهروندان اسرائیلی، از جمله مقام‌های بلندپایه دولتی و نظامی، چهره‌های دانشگاهی و خبرنگاران، شناسایی و خنثی شده است.

بر پایه این بیانیه، پس از جنگ ۱۲ روزه، تلاش ماموران اطلاعاتی حکومت ایران برای نفوذ به حساب‌های شخصی گوگل شهروندان اسرائیلی افزایش چشمگیری داشته است.

در ادامه این بیانیه آمده است: «هدف از این تلاش‌ها جمع‌آوری اطلاعات شخصی و حرفه‌ای است که می‌تواند برای پیشبرد فعالیت‌های تروریستی، جاسوسی و عملیات نفوذ در قالب فیشینگ هدفمند مورد استفاده قرار گیرد.»

نهادهای اسرائیلی هشدار دادند این حملات با جعل هویت، ترغیب به دانلود فایل از طریق یک لینک و ارسال پیام‌های فیشینگ، برای سرقت گذرواژه و کد تایید حساب‌های گوگل، تلگرام و واتس‌اپ انجام می‌شود و در صورت موفقیت، دسترسی کامل مهاجم را فراهم می‌کند.

پیش‌تر در مهرماه، شرکت مایکروسافت هشدار داد جمهوری اسلامی از هوش مصنوعی برای پیشبرد حملات سایبری بهره می‌برد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • در نشست پارلمان اروپا مطرح شد؛ از «تروریستی» خواندن سپاه تا درخواست ارجاع ایران به لاهه
  • تماس اضطراری امیر قطر با ترامپ پیش از ملاقات او با نتانیاهو درباره رژیم ایران
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • وال‌استریت جورنال: آمریکا آماده اعزام دومین ناو هواپیمابر به خاورمیانه است
  • بازداشت و ارعاب دانش‌آموزان در مدارس؛ اینجا کلاس درس است یا پایگاه سرکوب؟
  • ۴۷ سال پس از انقلاب اسلامی؛ اعراب چگونه از مقابله با ایران به ترس از سقوط آن رسیدند؟
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • تغییر رهبر یا تغییر نظام؟ مناقشه بر سر سناریوی ونزوئلایی در ایران
  • +325شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +264شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +191شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +160پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +142رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +137مهران احمدی: ما ترسو نیستیم، عزاداریم
  • +135برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +132پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +131وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +123یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد