شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد

بی بی سی: خبرگزاری صداوسیما اعلام کرد که در پی اشتباه خبرنگار شبکه استانی سیستان و بلوچستان در گفتن شعار «مرگ بر خامنه‌ای» در جریان پخش زنده مراسم ۲۲ بهمن، مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود عزل شد.
 

بنابر اعلام روابط عمومی صداوسیما، همچنین «ادامه خدمت کاربر و ناظر پخش معلق گردید، و نیز سایر عوامل خاطی به کمیته انضباطی معرفی گردیدند.»

 
مصعب رسولی‌زاد، خبرنگار شبکه استانی هامون هم با انتشار ویدیویی در صفحه اینستاگرام خود، ضمن عذرخواهی گفت اشتباهش «دستاویز ضدانقلاب» شده است.
 
در ویدیویی که از این اشتباه به طور گسترده در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، گزارشگر صداوسیما هنگامی که می‌خواهد به شعارهای شرکت‌کنندگان «آحاد مردم، کارمندان» در مراسم سالگرد پیروزی انقلاب ۵۷ اشاره کند، می‌گوید: «الله‌اکبر، مرگ بر خامنه‌ای و مرگ بر آمریکا» به نظر می‌رسد صدای او پس از این عبارت قطع می‌شود.
رأی دهید