شاهزاده رضا پهلوی: ضربه قاطع می‌تواند موازنه را به‌طور کامل به نفع مردم بی‌دفاع تغییر دهد

ایران اینترنشنال: شاهزاده رضا پهلوی گفت حکومت در آستانه فروپاشی قرار دارد و تلاش خواهد کرد از هر ابزاری استفاده کند، به همین دلیل یک ضربه قاطع می‌تواند موازنه را به‌طور کامل به نفع ملت و مردم بی‌دفاع تغییر دهد.

شاهزاده رضا پهلوی دوشنبه ۲۹ دی در گفت‌وگو با شبکه فاکس نیوز با تاکید بر این که تغییر جمهوری اسلامی می‌تواند چهره خاورمیانه را تغییر دهد، وعده دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، برای حمایت از معترضان را دلگرم کننده دانست.


او گفت: «این همان حمایتی است که ما به‌صورت واقعی به آن نیاز داریم.»

شاهزاده رضا پهلوی گفت همه درباره جنگ حرف می‌زنند اما اولین جنگی که جریان دارد، جنگ حکومت اسلامی علیه مردم خودش است.

او تاکید کرد: «غیرنظامیان بی‌دفاع گفتند که خواهان پایان این حکومت هستند و پاسخ حکومت، کشتار گسترده شهروندان ما بود.

شیرین عبادی، حقوقدان و برنده جایزه صلح نوبل نیز دوشنبه گفت جامعه جهانی باید از سطح بیانیه‌های اخلاقی و تحریم‌های نمادین عبور کند و به‌طور مشخص بر «انزوای راس قدرت و حمایت آشکار از گذار دموکراتیک» تمرکز کند.

عبادی هشدار داد ادامه بی‌توجهی حکومت به جامعه ایران به گسستی کامل منجر خواهد شد و هرچه این تغییر به تعویق بیفتد، هزینه‌های آن برای ایران و منطقه سنگین‌تر خواهد بود.
نیروهای نیابتی در تهران
شاهزاده رضا پهلوی در ادامه گفت رژیم آنقدر ناامید است که مجبور شده نیروهایی را از لبنان، افغانستان و عراق، برای سرکوب وارد کند، زیرا عناصر خودشان که این کار کثیف را انجام می‌دهند، در حال تمام شدن هستند.

بر اساس اطلاعات رسیده به ایران‌اینترنشنال، نیروی قدس سپاه و نیروهای نیابتی آن شامل فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان و حشدالشعبی عراق ستون اصلی کشتار مردم در اعتراضات اخیر بوده‌اند.

ساندی‌تایمز ۲۸ دی به گزارش‌هایی اشاره کرد که از ورود نیروهای حشدالشعبی از عراق با اتوبوس برای کمک به جمهوری اسلامی در سرکوب معترضان حکایت دارد.

شاهزاده رضا پهلوی درباره حمله احتمالی آمریکا به مواضع جمهوری اسلامی برای حمایت از معترضان گفت: «اگر از زاویه دید مردمی که در خیابان‌ها هستند نگاه کنید، باید هر چیزی که به سازوکار خشونت حکومت وصل است در گام نخست باشد و این می‌تواند سپاه پاسداران باشد یا هر دستگاه دیگر.»

تد کروز، سناتور جمهوری‌خواه، ۲۹ دی گفت: «ما در یک لحظه مهم هستیم و در شش ماه آینده می‌توانیم شاهد سقوط حکومت‌های ایران، ونزوئلا و کوبا، به عنوان سه رژیم شرور ضد آمریکایی باشیم.»

او با اشاره به تهدید ترامپ درباره عواقب کشتار معترضان در ایران، افزود که اقدام احتمالی در واکنش به این موضوع، نظامی خواهد بود.

کروز اضافه کرد: «اقدام نظامی به معنای اعزام نیرو نیست و می‌تواند اقدامی مانند بمباران باشد.»

او با اشاره به سخنان ترامپ مبنی بر این که «وقتش رسیده که به‌دنبال رهبری جدید در ایران باشیم»، گفت: «این خیلی مهم است، چرا که ترامپ پیش از این به صراحت درباره تغییر رژیم سخن نگفته بود.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
اون عرزشی هایی که در شغلهای کش دار مشغول به کار هستن حواس اتون هست؟ استخر اسید رو یادتون باشه
‌سه شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۰۳:۵۷
۲۶
zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان

صبر کنید یک سرچ کنم ببینم خبر تازه چیست شازده دوباره به طرف حمله نظامی و پوساندن خرما های ترامپ ! ؟ عرض نکردم ! ناو هواپیمابر امریکا در راه خلیج فارس و احتمال حمله آمریکا ،
‌سه شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۷
۴۷
قورپه - بروکسل، بلژیک
این یارو یک صور به وقاحت زده هرکس جای این یارو بود باید سکته قلبی و مغزی را با هم میزد البته این یارو هیچکدوم را نداره همیشه تا خبری میشه چمدون بسته در فرودگاه اماده بازگشت به ایران هست به یاسی هم میگه بعد از او با مورلی بیاد ایران اما این ارزو به دلش مونده اول فراخوان میده بعد از اینکه دید هوا پس هست میگه من نبودم نگفتم
‌سه شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۸
۲۶
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش

این هووی تام مورلی چقدر بی‌شعور و پررو است. صدای آمریکا منعکس کننده موضع دولت آمریکا است. و آقای علی جوانمردی سرپرست و مشاور ارشد دولت آمریکا و منعکس کننده نظر دولت آمریکا گفت که ترامپ دولت آمریکا قصد ندارند هیچ شخص یا گروه را در ایران با قدرت نظامی روی کار بیاورند.بزبان ساده که این جماعت ازگل بفهمد یعنی دوره نوکری مستقیم و سیستم ارباب رعیتی به پایان رسیده و افراد آویزان و چاپلوس با ای کیو پایین مثل رضا نکبت باید بره بوق بزنه. 🤣🤣یعنی .........شرفش بیشتره از این جماعت ...... است. این باید با چه زبانی بگوید آقا بس است زخم کردی. حالا هی بیایین بگین ترامپ شیردل 🤣🤣🤣🤣
‌سه شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۹
۴۷
nihad_finland - فین، فنلاند

هیچی از این بی بخار بعید نیست، جالبه…. وقتی همین کانال سال‌ها خبر می‌داد، همه می‌گفتید «منبع موثق و دقیق». حالا که اسم ظریف به پهلوی ربط داده می‌شه، ناگهان می‌شه «ادعا کرده»؟. یا خبر مستنده یا نیست؛ نمی‌شه با سلیقه سیاسی، استاندارد خبر عوض بشه.
‌سه شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۰
۴۷
Kian Tehrani - تهران ، ایران
پاینده ایران, پاینده فرزندان ایران, مرگ بر مفسدان حکومتی
‌سه شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
خیلی بی ش.... همین
‌سه شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۰
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
کامنت ۲ تا ۵، پماد ضد سوزش پهلوی با امکانات نصب در محل با وسیله مقتضی موجود است. براتون یه کارتن گذاشتم کنار.
‌سه شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +462شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +321شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +257محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +211دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +202رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند