ترامپ: ارتش در حال بررسی گزینه‌های برخورد با ایران است

ایران اینترنشنال: دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، بامداد دوشنبه ۲۲ دی به وقت ایران، در گفت‌وگو با خبرنگاران، اعلام کرد که جمهوری اسلامی عبور از خط قرمزی را که او تعیین کرده بود، شروع کرده و ارتش آمریکا در حال بررسی گزینه‌های برخورد با جمهوری اسلامی است.

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، روز یکشنبه گفت در واکنش به تشدید اعتراضات در ایران، مجموعه‌ای از پاسخ‌ها از جمله گزینه‌های احتمالی نظامی را بررسی می‌کند.

او در حال برگشت به واشینگتن در پرواز ایرفورس وان در پاسخ به خبرنگاری که پرسید آیا رهبران ایران خط قرمز را رد کرده اند یا نه، گفت: «به نظر می‌رسد همین طور است. به نظر می‌رسد تعدادی از مردم کشته شده‌اند. این‌ها خشونت است. اگر آنها رو رهبر بدانیم، نمی‌دانم می‌شود آنها را رهبر دانست، یا اینکه کسانی که فقط با خشونت حکمرانی می‌کنند. ما خیلی جدی این موضوع را دنبال می‌کنیم. ارتش آن را زیر نظر دارد. و ما به دنبال گزینه‌های خیلی قدرتمندی هستیم و تصمیم خواهیم گرفت.»

ترامپ در پاسخ به خبرنگاری که پرسید برای اینترنت در ایران چه خواهد کرد، گفت که با ایلان ماسک گفت و گو خواهد کرد و اگر امکان داشته باشد، اینترنت را برقرار خواهد کرد.

به گفته ترامپ، اگر جمهوری اسلامی در پاسخ به حمله آمریکا پایگاه‌های نظامی یا مراکز تجاری آمریکا را هدف بگیرد، با پاسخ بسیار قوی آمریکا مواجه خواهند شد. او گفت: «اگر چنین کنند، ما آن‌ها را در سطحی هدف قرار خواهیم داد که هرگز تجربه نکرده‌اند. حتی باورشان هم نخواهد شد.»

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، بامداد دوشنبه ۲۲ دی به وقت ایران، در گفت‌وگو با خبرنگاران، اعلام کرد که جمهوری اسلامی عبور از خط قرمزی را که او تعیین کرده بود، شروع کرده و ارتش آمریکا در حال بررسی گزینه‌های برخورد با جمهوری اسلامی است.

او گفت: «افرادی کشته شده‌اند که نباید کشته می‌شدند. رهبران ایران، اگر بشود به آنها گفت رهبر، آدم‌های خشنی هستند و فقط با خشونت حکومت می‌کنند. ما این موضوع را بسیار جدی بررسی می‌کنیم و گزینه‌های قدرتمندی پیش روی ماست.»

ترامپ با تاکید بر اینکه گزارش‌های مرتبط با سرکوب‌ها در ایران را ساعت به ساعت دریافت می‌کند، پرسش یکی از خبرنگاران درباره جزئیات گزینه‌های مورد نظر را بی‌پاسخ گذاشت.

رییس‌جمهوری آمریکا، همزمان با شدت گرفتن اعتراض‌ها و فراگیر شدن انقلاب مردم ایران، بارها تاکید کرده است که اگر جمهوری اسلامی دست به کشتن معترضان بزند و به سوی آنها شلیک کند، دست به حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی خواهد زد.
ترامپ: با ایلان ماسک درباره دسترسی مردم ایران به اینترنت صحبت می‌کنمدونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، بامداد دوشنبه ۲۲ دی به وقت ایران، در گفت‌وگو با خبرنگاران، اعلام کرد که قصد دارد پس از این گفت‌وگوی رسانه‌ای با ایلان ماسک تماس بگیرد و با او درباره امکان دسترسی مردم ایران به اینترنت از طریق استارلینک صحبت کند.

او در پاسخ به این پرسش که آیا قصد دارید استارلینک به ایران بفرستید تا مردم ایران با قطعی بیش از ۷۲ ساعته اینترنت مقابله کنند، گفت: «داریم درباره‌اش صحبت می‌کنیم. اگر امکان‌پذیر باشد می‌توانیم اینترنت را برقرار کنیم.»
کانال ۱۴ اسرائیل از تحرکات هواپیماهای آمریکایی در نزدیکی حریم هوایی ایران خبر داد
کانال ۱۴ اسرائیل نوشت پس از انتشار پیام کاخ سفید مبنی بر حفاظت خداوند از نیروهای این کشور، گزارش‌هایی از پرواز هواپیماهای آمریکایی در نزدیکی حریم هوایی ایران منتشر شده است. چند فروند هواپیمای سوخت‌رسان و بمب‌افکن‌های بی۵۲ آمریکا از پایگاه هوایی قطر نیز به پرواز درآمده‌اند.

این رسانه در گزارشی که شامگاه یک‌شنبه ۲۱ دی منتشر شد، نوشت: «در ساعات اخیر و در پی سیگنالی که ساعاتی پیش از سوی کاخ سفید ارسال شد، چند فروند هواپیمای سوخت‌رسان کِی‌سی۱۳۵ آر و بمب‌افکن‌های بی۵۲ آمریکا از پایگاه هوایی العدید، در جنوب‌غربی دوحه پایتخت قطر، به پرواز درآمده‌اند. هم‌زمان، هواپیماهای آمریکایی در نزدیکی حریم هوایی ایران نیز در حال پرواز گزارش شده‌اند.»

کاخ سفید، بعدازظهر یک‌شنبه به وقت آمریکا، پیامی با این مضمون منتشر کرده بود: «خداوند حافظ نیروهای ما باشد، خداوند آمریکا را حفظ کند. و ما تازه کار را آغاز کرده‌ایم.»

در کنار این متن، تصویری از دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، منتشر شده بود که کلاهی با اعداد «۴۵-۴۷» (اشاره به دوره‌های ریاست‌جمهوری او) بر سر داشت و روی آن شعار «عظمت را به آمریکا بازگردانیم» دیده می‌شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۵
FTH12 - تبریز، ایران
عمو ترامپ سلاح هم به مردم برسون بعد از پیروزی با پول نفت دو ده برابر باهات حساب میکنیم ❤️
دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۶
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
بالاخره مردی پیدا شده که انتقام هزارن فحش و جنایت و زشتی از جمله اشغال سفارت را از اوباش جمهوری اسلامی و چپول هایش بگیرد و سرِ مار را بکوبد
دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۲
۵۳
اخوند شیپیشو - اندیمشک، استرالیا
این متن امروز از من داشته باشید با فجایعی که این شیاطین در ایران انجام دادن و فیلماشو هممون دیدیم - مادری از اخوند و انگلهای موجود در ابران سرویس بشه ، باور کنید جنازهای اخوندا به ماشین خواهند بست و میچرخانند - شخمی خواهید خورد که تکه تکه های بدتنونو با جارو خاکروبه باید جمع کننذ . مردم ایران با فجایع این چند روزه فهمیدند چیزی برای از دست دادن ندارند - و علنا اعلام کردند این اخرین قیامه - یعنی تصمیمشونو گرفتند - مرگ یکبار شیون یک بار - ایران ازاد خواهد شد
دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۷
۲۶
فاطی کماندو - قرچک، ایران
اقا میشه یک خواهشی از شما بکنم. این حمله به ایران نیست این حمله به جمهوری کثیف اسلامیه پس خواهشا لطف کنید درست تیتر بزنید شما این خبر رو دوبار اشتباها با نام حمله به ایران تیتر زدید و این کاملا اشتباه ست.
دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۰
۲۶
فسا دریمی - فسا، ایران
اینم فقط حرف میزنه و امیدوارم اینبار عمل کنه و نسل اخوند برچیده بشه
دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +461شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +328علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +310شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +266در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +255محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +210دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +202رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند