بیانیه ارتش: اسرائیل به‌دنبال ایجاد فتنه دیگری است ، تحت نظر خامنه‌ای با هر توطئه‌ای مقابله می‌کنیم

شنبه ۲۰دی۱۴۰۴ در پی سیزده روز اعتراض در شهرهای مختلف ایران، ارتش ایران نخستین بیانیه خود را منتشر و اعلام کرد که تحت فرماندهی «علی خامنه‌ای» رهبر جمهوری اسلامی و در همراهی با سایر نیروهای مسلح علاوه‌بر «رصد تحرکات دشمن در منطقه»، «از منافع ملی، زیرساخت‌های راهبردی کشور و اموال عمومی» پاسداری خواهد کرد. 

در این بیانیه، ارتش مدعی شده است که آمریکا با حمایت اسراییل و «گروه‌های تروریستی معاند» قصد برهم زدن نظم عمومی را دارند. 


ارتش ایران ضمن اشاره به جنگ ۱۲روزه با اسراییل، نوشته است که «دشمن با ادعای دروغین حمایت از مردم ایران به‌دنبال رقم زدن فتنه دیگری است.» 

بیانیه ارتش در شرایطی منتشر می‌شود که جمهوری اسلامی اینترنت و دسترسی شهروندان به جهان آزاد را قطع کرده است. 

شامگاه جمعه ۱۹دی، معترضان برای سیزدهمین شب متوالی به خیابان آمدند و علیه جمهوری اسلامی شعار دادند. بنابر گزارش‌ها، سرکوب‌گران جمهوری اسلامی علیه معترضان از سلاح استفاده کرده و شماری را مجروح کرده و به قتل رسانده‌اند. رسانه‌های بین‌المللی گزارش داده‌اند که شمار کشته‌های اعتراضات اخیر بالاتر از آن چیزی است که منتشر شده. 

شنبه ۲۰دی۱۴۰۴ شاهزاده پهلوی دومین فراخوان خود را برای ادامه اعتراضات در شب‌های ۲۰ و ۲۱ دی منتشر کرد و از معترضان خواست که از ساعت ۱۸ به خیابان آمده و مراکز شهرها را از آن خود کنند. 
ارتش جمهوری اسلامی می‌گوید از اموال عمومی پاسداری خواهد کرد
ارتش جمهوری اسلامی ایران، با صدور بیانیه‌ای، از همراهی این نیروی مسلح تحت فرماندهی علی خامنه‌ای با دیگر نیروهای مسلح برای «حراست و پاسداری از زیرساخت‌های راهبردی کشور و اموال عمومی» در جریان اعتراضات خبر داد.

در این بیانیه که روز شنبه ۲۰ دی‌ما منتشر شد، اعتراضات گسترده مردم در سراسر ایران «فتنه دشمن برای برهم زدن آرامش شهرها» خوانده شده و آمده است: «ارتش تحت فرماندهی فرمانده معظم کل قوا، با همراهی سایر نیروهای مسلح علاوه بر رصد تحرکات دشمن در منطقه، از منافع ملی، زیرساخت‌های راهبردی کشور و اموال عمومی با قدرت حراست و پاسداری خواهد کرد.»

صدور این بیانیه در حالی است که یکی از مطالبات معترضان ‌و چهره‌ها و کنشگران سیاسی و مدنی همراهی نیروی انتظامی و ارتش با مردم معترض بوده است.

شاهزاده رضا پهلوی نیز بارها خواستار پیوستن نیروهای نظامی و امنیتی به‌خصوص ارتش به مردم شده و روز جمعه ۱۹ دی هم گفت: «رهبر جمهوری اسلامی و سپاهیانش پنهان شده‌اند و در عوض می‌خواهند ارتش را وادار به مقابله با مردم کنند.»

در ساختار دستگاه‌های نظامی و انتظامی در جمهوری اسلامی، تاکنون سرکوب اعتراضات فقط بر عهده یگان ویژه پاسداران نیروی انتظامی، سپاه پاسداران و بسیج بوده و در اعتراضات پیشین از ارتش برای سرکوب مستقیم معترضان استفاده نشده است.

در این ساختار، حفاظت از تهران به عنوان مرکز حکومت و مراکز حساس و کلیدی جمهوری اسلامی به سپاه پاسداران و قرارگاه ثارالله سپرده شده و ارتش در این مورد سهم معین نداشته است. مسئولیت حفاظت از شخص رهبر جمهوری اسلامی نیز بر عهده سپاه ولی امر، از زیرمجموعه‌های سپاه پاسداران، است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
mina minavand - هانور، آلمان

ارتش،سپاه،بسیجی بیدار شید و به مردم بپیوندید.رهبرتون با توله هاش فرار میکنه و سرنوشت شماها میافته دست ملت
شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
۴۶
Deer Park - واشینگتن، ایالات متحده امریکا

ننگ بر ارتشی که نشسته تا نابودی کشورش رو به دست یک روانی‌ به نام حرامنه‌ای تماشا کنه. شما آی ارتشیان، شما بی‌ غیرت‌ترین سربازانی هستین که تاریخ ایران داشته
شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +333شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +242شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +241شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +192رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +174پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +152پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +143علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +136وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +127یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد