اعتراضات گسترده در مینیاپولیس پس از کشته شدن یک زن به ضرب گلوله مامور مهاجرت آمریکا

شورای شهر مینیاپولیس می‎‌گوید رنه نیکول گود صرفاً «در حال مراقبت از همسایگانش» بود که مورد اصابت گلوله قرار گرفتبی بی سی: در آمریکا یک مامور مهاجرت، زن ۳۷ ساله‌ای را در شهر مینیاپولیس به ضرب گلوله کشت که باعث برانگیخته شدن اعتراضات گسترده در آن شهر شده است.

معترضان خشمگین مینیاپولیس تیراندازی را محکوم کردند و خواستار خروج ماموران اداره مهاجرت و گمرک از شهر شدند.


مقام‌های فدرال آمریکا گفتند که این زن، رنه نیکول گود، «سعی کرده بود با ماشین خود ماموران مهاجرت را زیر بگیرد»، اما شهردار شهر گفت ماموری که به او شلیک کرده، بی‌ملاحظه عمل کرده است و شورای شهر مینیاپولیس هم اعلام کرد که خانم گود، زمانی هدف قرار گرفت که در حال مراقبت از همسایگانش بود.

سناتور تینا اسمیت از مینه سوتا گفته که رنه نیکول گود، زن کشته شده شهروند ایالات متحده، شاعری بود که جایزه برده بود و همچنین گیتار می‌نواخت.

فیلم‌های این حادثه، ماموران اداره مهاجرت و گمرک را در حال نزدیک شدن به خودرویی نشان می‌دهد که در وسط خیابان است. در حالی که خودرو تلاش می‌کند از محل دور شود، یکی از آنها اسلحه خود را به سمت راننده نشانه می‌گیرد و حداقل صدای دو شلیک شنیده می‌شود. پلیس فدرال آمریکا، اف‌بی‌آی، در حال تحقیق در باره این واقعه است.

پیش از این صدها مامور اداره مهاجرت و گمرک آمریکا به عنوان بخشی از سیاست کاخ سفید برای «سرکوب مهاجرت غیرقانونی» به مینیاپولیس، در ایالت مینه‌سوتا، اعزام شده‌ بودند.

پس از این تیراندازی، جیکوب فری، شهردار دموکرات این شهر، با لحنی تند از ماموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا خواست که شهرش را ترک کنند.

ویدیوهایی که توسط شاهدان عینی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، لحظه تیراندازی را نشان می‌دهد که حدود ساعت ۱۰:۲۵ صبح چهارشنبه به وقت محلی اتفاق افتاد.

تصاویر از نقاط مختلف، یک خودروی اسپرت خرمایی رنگ را نشان می‌دهد که یک خیابان مسکونی را در شهر مینیاپولیس، مسدود کرده است.

جمعیتی از مردم که به نظر می‌رسد معترض هستند، در پیاده‌رو صف کشیده‌اند.

خودروهای پلیس در همان نزدیکی ظاهر می‌شوند. ماموران اداره مهاجرت و گمرک به سمت خودروی پارک شده در خیابان می‌روند، از کامیون بیرون می‌آیند و به زن پشت فرمان می‌گویند که از ماشین پیاده شود. یکی از ماموران دستگیره در سمت راننده را می‌کشد و مامور دیگری در جلوی خودرو قرار دارد.
بر اساس ویدیوهایی که بی‌بی‌سی بلافاصله بررسی کرده است، مشخص نیست که مامور دقیقاً چقدر نزدیک ایستاده است یا اینکه آیا با خودرو برخورد کرده است یا خیر. اما نشان می‌دهد که آن مامور در حالی که خودروی خرمایی رنگ سعی در فرار دارد، آتش می‌گشاید. می‌توان دید که خودرو کنترل خود را از دست می‌دهد و به خودرویی در همان نزدیکی، برخورد می‌کند.

دونالد ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشال گفت که یک افسر اداره مهاجرت و گمرک به طرز وحشیانه‌ای زیر گرفته شده است. او نوشت: « باورش سخت است که او زنده است، اما اکنون در بیمارستان در حال بهبودی است.»

برایان اوهارا، رئیس پلیس مینیاپولیس، گفت که راننده در وسیله نقلیه خود بوده و خیابان را در خیابان پورتلند مسدود کرده است. سپس یک مامور به او نزدیک شد و سپس آن فرد «شروع به رانندگی کرد و فرار کرد.»

کریستی نوئم، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده، از زن کشته شده به عنوان «تروریست داخلی» نام برده و گفته که این زن در طول روز «در حال تعقیب و ایجاد مانع» برای مأموران بود و سعی داشت «از وسیله نقلیه خود به عنوان سلاح» استفاده کند و از روی مامور عبور کند.

او گفت که مأمور فدرال «برای دفاع از خود شلیک» کرد و خودش هم مجروح شد.

با این حال، شورای شهر مینیاپولیس در بیانیه‌ای تاکید کرد که زن کشته شده، «در حال مراقبت از همسایگانش» بود که مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد.
 معترضان خشمگین مینیاپولیس تیراندازی را محکوم کردند و خواستار خروج ماموران اداره مهاجرت و گمرک از این شهر شدندیم والز، فرماندار ایالت مینه‌سوتا، نیز روایت‌های مقام‌های فدرال آمریکا از این حادثه را رد کرد. او در پاسخ به پست وزارت امنیت داخلی در مورد تیراندازی نوشت: « حرف‌های این دستگاه تبلیغاتی را باور نکنید. مقام‌های ایالت تضمین خواهند کرد که تحقیقات کامل، عادلانه و سریعی برای اجرای عدالت انجام شود.»

دموکرات‌های ارشد آمریکا، از جمله کامالا هریس، معاون جوبایدن، رئیس جمهور سابق، و حکیم جفریس، رهبر اقلیت در مجلس نمایندگان، نیز بیانیه‌هایی منتشر کردند. خانم هریس، روایت دولت ترامپ از این وقایع را «تحریف واقعیت» خواند.

تیم گنگر پدر رنه نیکول، به واشنگتن پست گفت که دخترش «انسان فوق‌العاده‌ای بود.»

او در دانشگاه اولد دومینیون در نورفولک، ویرجینیا، نویسندگی خوانده بود و سال گذشته از کانزاس سیتی به مینیاپولیس نقل مکان کرده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۳
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
جنایتکاران خبیث.
جمعه ۱۹ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +461شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +328علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +310شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +266در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +255محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +210دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +202رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند